ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ororile la care Michael Jackson a fost supus de tatăl lui. „Leşinam de frică când se apropia de mine”

Michael Jackson a avut parte de o copilărie tulburată. Fanii artistului știu că Joe Jackson a fost un personaj controversat care i-a făcut viața foarte grea solistului.

Avatar

Publicat

pe

Michael Jackson a avut parte de o copilărie tulburată. Fanii artistului știu că Joe Jackson a fost un personaj controversat care i-a făcut viața foarte grea solistului. Ce s-a întâmplat în familia starului internațional?

Michael Jackson, supus la orori șocante de tatăl său

Tatăl regretatului star s-a stins din viață la 89 de ani, la câteva luni după ce a primit diagnosticul crunt din partea medicilor – cancer de colon. Joe Jackson a rămas în memoria colectivă pentru succesul pe care l-a avut datorită copiilor.

Cu toate astea, nu toți din Jackson 5 au fost mulțumiți întotdeauna, Janet și Michael Jackson întorcându-se cu un șir de reproșuri asupra managerului. De-a lungul anilor s-a zvonit că au existat nenumărate abuzuri comise de părintele lor.

Cel din urmă a șocat o lume întreagă în cadrul unor dezvăluiri despre copilăria sa. Acesta a oferit detalii despre felul în care a crescut în cadrul unui interviu cu Oprah Winfrey din 1993. Joe obișnuia să stea și să asculte trupa Jackson 5 repetând, iar când unul greșea era deja pregătit cu o curea cu care-i lovea în mod repetat.

„Dacă nu-ţi ieşea cum trebuia, te rupea în două, te nenorocea”, a declarat Michael. „Îmi iubesc tatăl, dar nu-l cunosc. Nu ştiu dacă am fost copilul lui de aur sau ce oi fi fost. Unii ar spune că ce făcea el era o disciplină strictă, dar era foarte dur cu noi. Era extrem de dur. Ne speria cu o simplă privire… dar l-am iertat.”

Cum și-a explicat tatăl regretatului star gesturile violente?

Bărbatul a mai fost acuzat și că îi punea pe copii să cânte și să danseze în continuu. Joe a recunoscut în 2010 faptul că i-a bătut pe Michael și frații săi, cu mențiunea că a făcut-o pentru ca toți să aleagă drumul cel bun în viață.

„Nu regret bătăile pe care i le-am tras”, a declarat Joe atunci. „Îl ţineau pe Michael şi pe fraţii lui în afara puşcăriei, pe drumul cel bun. Nu cred că lui Michael îi era frică de mine. El se temea cu siguranţă de faptul că mai greşea şi, atunci când greşea, îl pedepseam, dar nu îl băteam. Nu l-am bătut niciodată aşa cum zice presa că am făcut-o.”

Advertisement

Joe Jackson și-a castrat fiul

“Joe si-a castrat propriul fiu cand a vazut cat de iubit era Michael in trupa de cinci in care canta alaturi de Jackie, Tito, Jermaine si Marlon. L-a pacalit ca ii face injectii impotriva acneei si ii administra de fapt hormoni sintetici feminini. Scopul lui Joe era sa ii pastreze vocea din copilarie, pentru ca valora milioane de dolari”, a declarat Conrad Murray.