ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Lisa Marie Presley dezvăluie fața mai puțin știută a lui Michael Jackson. Câți bani ia pentru aceste mărturisiri

Avatar

Publicat

pe

Lisa Marie Presley, fosta soție a lui Michael Jackson, plănuiește să facă cunoscute detalii neștiute despre regretatul artist. Aceasta va face o serie de dezvăluire, în cadrul unui volum, în care își va povesti viața alături de legendarul star.

Lisa Marie Presley, dezvăluiri despre mariajul cu Michael Jackson

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, care a fost căsătorită cu Michael Jackson în perioada 1994-1996, va scoate la iveală detalii legate de mariajul cu artistul, care a cucerit o lume întreagă, prin intermediul unei cărți.

Aceasta a semnat un contact de 4 milioane de dolari cu editura Gallery Books pentru a a-şi povesti viaţa alături de artist. De altfel, volumul urmează să conțină și informații despre celebrul ei tată, Elvis Presley, care de altfel în timpul vieții s-a bucurat de numeroși fani de pretutindeni.

Lisa Marie Presley povestea la un moment dat că vestea morții fostului ei soț i-a adus a afectat-o enorm. „Am suferit enorm când am auzit că a murit. Am căzut la podea de durere. Aş fi vrut să-l salvez, să pot face ceva ca el să nu moară„, a declarat Lisa, în lacrimi, invitată la emisiunea lui Oprah.

Lisa Marie Presley și Michael Jackson, mariaj de doi ani

În căsătoria noastră a venit un moment când a trebuit să ia o decizie. Erau drogurile, linguşitorii şi eu, aşa că a ales să mă îndepărteze”, mărturisea Lisa Marie Presley despre despărțirea de marele artist.

Cei doi au fost soț și soție vreme de doi ani. „Nu am înţeles relaţia noastră. Abia acum realizez că între noi a fost dragoste adevărată…Sunt furioasă că a trebuit să se întâmple o nenorocire ca eu să înţeleg…Simţeam că suntem uniţi, dar, la un moment dat m-a îndepărtat(…) Am avut o căsnicie normală din toate punctele de vedere„, i-a mărturisit Lisa Marie Presley lui Oprah.

Advertisement