ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Femeia căreia Ion Țiriac i-a luat mințile, la propriu: ”L-am iubit din prima noapte în care am dormit împreună”

Avatar

Publicat

pe

Viața amoroasă pe care a avut-o Ion Țiriac a fost foarte agitată. A cunoscut succesul în afaceri și în sport, dar atunci când a venit vorba despre relațiile sale, el a încercat să fie cât mai discret și să nu se expună, chiar dacă publicul își dorea să știe totul despre idilele trăite de acesta.

Fotomodelul Adriana Ikim a făcut dezvăluiri tulburătoare despre relația cu Ion Țiriac

Viața amoroasă pe care a avut-o Ion Țiriac a fost foarte agitată. El s-a iubit cu fotomodelul Adriana Ikim, ce a făcut mai multe dezvăluiri despre viața petrecută alături de omul de afaceri într-o carte numită ‘Manechin în două lumi’. Aceasta a povestit totul despre clipele petrecute împreună cu el, dar și despre sentimentele pe care le-au avut unul pentru celălalt.

Mai mult, fotomodelul Adriana Ikim a elucidat povestea inelului de logodnă pe care Ion Țiriac i l-a oferit Andreei Marin în trecut. Omul de afaceri făcuse o adevărată pasiune pentru prezentatoarea de televiziune, dar fosta iubită a lăsat de înțeles că sentimentele nu i-au fost împărtășite pentru că acesta i-a menționat că îi poate trimite bijuteria chiar ei.

Adriana Ikim, despre pasiunea pe care a avut-o Ion Țiriac pentru Andreea Marin. Misterul a fost elucidat

„Mă suna, eram la Milano. Vorbeam despre Andreea Marin și despre inelul cu diamante pe care i l-a luat. I-am spus că vreau să mă cheme la nuntă. Mi-a spus ceva destul de ciudat: ‘Bine, Ikim, îți trimit ție inelul dacă zici de nuntă!’”, a spus Adriana Ikim pentru ziarul Național.

Viața amoroasă pe care a avut-o Ion Țiriac a fost foarte agitată. Adriana Ikim susține că a trebuit să apeleze la ajutorul unui psihoterapeut pentru a uita de relația pe care a avut-o cu omul de afaceri. Fotomodelul a povestit că a suferit foarte mult de pe urma acestei legături tumultoase.

 “Eu te iubesc, te-am iubit din prima noapte în care am dormit împreună. Nu, nu mi-e rușine să ți-o spun și nu stiu de ce te jenezi tu, la urma urmelor, eu sunt cea care a suferit în toți anii ăștia.”, a scris fotomodelul în cartea sa.

Advertisement

Ion Țiriac i-a furat mințile fotomodelului. Cât de mult a suferit Adriana Ikim

Povestea de dragoste dintre cei doi a început foarte frumos, dar, într-un final, fotomodelul Adriana Ikim susține în cartea sa că a avut de suferit. Până la urmă, pentru a uita de pasiunea mistuitoare pe care o are față de omul de afaceri, ea a mers la psihoterapie.

„E groaznic să iubești un om, să-i atribui atâtea calități și să-ți dai brusc seama că e un laș. Un laș, ca toți bărbații. Îmi doream să am un bărbat numai pentru mine.”, relateaza femeia în carte.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *