ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bubbles, cimpanzeul-problemă al lui Michael Jackson

Cimpanzeul lui Michael Jackson, Bubbles, a fost dat afară din prestigioasele studiouri Westlake din West Hollywood.

Avatar

Publicat

pe

Cimpanzeul lui Michael Jackson, Bubbles, a fost dat afară din prestigioasele studiouri Westlake din West Hollywood.


Conform muzicianului, accesul maimuței a fost interzis la studiourile Westlake din West Hollywood – unde MJ lucra în 1982 la albumul său Thriller – pentru că și-a lansat propriile fecale pe pereți atunci când Michael înregistra Beat It.


Steve a împărtășit cu publicul povestea bizară în timpul unui interviu cu Ultimate Guitar și a detaliat obiceiurile proaste ale animalului și a reflectat asupra regretatului Michael – care a murit în 2009 – ca fiind o persoană „cool”.


„A încetat să îl mai aducă pe Bubbles acolo pentru că a rupt cabina și a zgâriat pereții. L-au interzis din studio. Dar Michael era cool, omule, era un profesionist”, a spus acesta.


Bubbles, cel mai faimos cimpanzeu de pe planetă


În anii 80, Bubbles a fost, fără îndoială, cel mai faimos cimpanzeu de pe planetă, fiind „cel mai bun prieten” al lui Michael Jackson. Bubbles s-a născut în 1983 la un laborator medical din Texas și a fost vândut regelui pop la vârsta de opt luni.

Superstarul a fost văzut adesea îmbrățișând bebelușul cimpanzeu, pe care îl îmbrăca în ținute pentru a se potrivi cu ale lui și îl făcea să doarmă în pijamale într-un pătuț lângă pat. Micul cimpanzeu putea face chiar Moonwalk-ul.

Advertisement


Când Michael Jackson a devenit tată, Bubbles a fost considerat prea periculos pentru a fi în preajma copiilor mici și viața sa în lumina reflectoarelor s-a încheiat. Jackson a recunoscut chiar și în timpul interviului TV luat de Martin Bashir de la BBC, în 2003, că cimpanzeul a fost alungat din viața sa pentru că era „prea agresiv”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *