ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Michael Jackson purta perucă de fiecare dată când ieșea în public. ”Era chel.” Ce alte secrete au ieșit la iveală acum

Avatar

Publicat

pe

Mai bine de zece ani de la moartea regelui muzicii pop aduc detalii extrem de bine ascunse despre viața iubitului cântăreț. Michael Jackson purta mereu peruci când ieșea în public pentru că, de fapt, era chel. Care sunt celelalte lucruri ascunse cu sfințenie de vedetă? Toate apar acum într-un nou documentar intitulat „Killing Michael Jackson“.

Michael Jackson purta mereu peruci în public

S-au împlinit zece ani de la decesul regelui muzicii pop pe data de 25 iunie. Despre cântăreț s-au vehiculat multe de-a lungul vieții sale și cu mult mai multe din momentul în care acesta a trecut în neființă. Un documentar în memoria lui, care se intitulează „Killing Michael Jackson”, aduce în prim-plan motivul pentru care prefera să poarte peruci în public și multe alte lucruri pe care starul le păstra extrem de departe de ochii curioșilor. În cadrul unui interviu din timpul documentarului, detectivul Scott Smith, de la Poliția din Los Angeles, a dezvăluit că Michael Jackson era chel. De asemenea, omul legii asigură că „de câte ori ieșea în public Michael puta perucă”.

Michael Jackson purta peruci

„Când i-am examinat capul, am văzut că în creştet era chel şi că nu avea păr nici în părţi“
Scott Smith

Michael Jackson, în reclama Pepsi Cola care i-a adus arsuri grave

Ce a fost găsit pe corpul artistului?

De asemenea, podoaba capilară aproape lipsă a starului pop nu a fost singurul detaliu care i-au făcut pe producători să înceapă un nou documentar despre viața artistului. Corpul lui Michael Jackson era acoperit în întregime de cicatricile provenite din operațiile estetice exagerat de multe pe care le-a făcut solistul de-a lungul vieții.

Lipsa părului cântărețului este motivată de arsurile grave pe care le-a suferit în timpul incidentului de la filmările reclamei Pepsi Cola în 1984. De asemenea, autopsia a indicat un tatuaj care îi acoperea în întregime, cu negru, partea de craniu lipsită de păr.

Advertisement