ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Maurice Munteanu, despre viața lui amoroasă. Relația interzisă din cauza căreia suferă vedeta Kanal D

Avatar

Publicat

pe

Maurice Munteanu este îndrăgostit lulea! Celebrul fashion editor simte din nou fiorii dragostei, dar, din păcate, această poveste de dragoste este momentan imposibilă. Designerul și-a deschis sufletul în timpul unei emisiuni online pe care o realizează.

Maurice Munteanu este îndrăgostit

Maurice Munteanu și Domnica Mărgescu, fashion directorul Elle, realizează o emisiune online, de când cu epidemia de coronavirus care parcă nu se mai sfârșește. În timpul ultimei emisiuni realizate de cei doi, Maurice a simțit nevoia parcă să strige în gura mare că este îndrăgostit.

Tot el a fost cel care nu dă prea multe șanse propriei sale povești de iubire, deoarece este, din câte spune el, este o poveste imposibilă, cel puțin pentru moment.

Maurice Munteanu este îndrăgostit

Iubire neîmpărtășită, cel puțin până acum

Colega de emisiune a rămas surprinsă când Maurice a spus că a întâlnit o persoană interesantă, ”dar nu se poate”. “De ce nu e, Domnica, atât de simplu ca la tine?”, a întrebat-o Maurice pe colega sa. Vizibil interesată de subiect, dar în același timp încercând să menajeze tristețea lui Maurice, Domnica a spus: “Maurice, știi că niciodată relațiile nu sunt simple, de fapt”“Eeee, mă alint și eu”, a spus Maurice. “Asta e, dacă nu se poate, nu se poate!, vom vedea ce se întâmplă mai departe”, a mai spus designerul, care nu a făcut public numele norocosului, dar care se pare că încă mai are o urmă de speranță.

Imediat, juratul emisiunii ”Bravo, ai stil” a schimbat subiectul și a povestit cum a ajuns pe la mai toate spitalele, de stat și particulare, din București, după ce a început să facă atacuri de panică.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *