ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Corina Bud s-a transformat radical, la 11 ani după ce a devenit mamă. Cum a apărut de ziua fiului ei Robin

Avatar

Publicat

pe

Fanii Corinei Bud au sesizat că blondina pare că a cam dispărut din peisajul monden. Aceasta nu prea își face apariția la diverse evenimente, își onorează contractele și are o grijă deosebită de unicul copil, Robin. Iată cum a venit la ziua fiului său!

Corina Bud, transformată total la 11 ani după ce a devenit mamă

Corina Bud rămâne pe acelaș palier cu Anna Lesko la apariții sexy, încredere de sine și un stil care pune bărbații pe jar. Cu toate astea, Corina a avut un moment în viață care a făcut-o să se schimbe, atunci când a devenit mamă.

Aceasta a avut o apariție cum rar au mai văzut fanii săi. Ea a ales să îmbrace un hanorac lejer, cu câteva numere mai mare și o coafură extrem de simplă. Cântăreața a lăsat deoparte rochiile mulate și scurte și bluzele transparente și s-a pus la pozat alături de fiul ei, Robin, care abia a împlinit 11 ani.

Fiul Corinei Bud a făcut 11 ani. Iată cum s-a transformat artista de când a devenit mamă
De ce refuză Corina să mai apară la TV?

Cornelia Ionescu a fost invitată la Teo Show pentru a discuta chiar despre decizia bruscă a Corinei de a nu mai apărea public.

Iată ce a spus jurnalista!

„Părea deschisă față de presă… nu am văzut-o retrasă. La ultimele evenimente a avut o reacție față de reprezentanții presei. Ea e genul de persoană care sună, dacă nu i-a convenit ceva, a sunat imediat. Cred că despărțirea de bărbatul pe care l-a iubit, a determinat-o să se comporte diferit, să vadă viața cu alți ochi și să se dedice băiețelului ei, să-și canalizeze atenția către familia ei, mai ales asupra băiețelului. Ai momente pur și simplu când nu-ți mai dorești să apari în ziare, cu toții știm asta”

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *