ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cine este și cum arată fratele Lorei. Cântăreața îl iubește ca pe ochii din cap

Avatar

Publicat

pe

Artista și-a pierdut mama, iar de curând a făcut anunțul sfâșietor, pe contul de Facebook. Lora nu este singură la părinți și din fericire artista mai are un frate. Încă de la o vârstă fragedă, îndrăgita cântăreață a experimentat pierderea unui părinte. Întotdeauna l-a avut aproape pe Vlad, fratele ei, pe care îl iubește foarte mult și cu care a avut mereu o relație specială. Tânărul a susținut-o pe sora lui celebră și drept dovadă a acestui lucru e și faptul că se regăsește în galeriile virtuale de fotografii ale fostei prezentatoare PRO TV.

Cine este și cum arată fratele Lorei

Lora le-a dezvăluit tuturor că mama ei, Mihaela Petrescu, a decedat, în urma unei suferințe crunte. Femeia s-ar fi luptat de ceva timp cu boala și vestea că nu mai e a venit ca un trăsnet pentru cunoscuta interpretă. La fel, și fratele său, Vlad, se află în doliu. Tânărul a plecat din Galați, acolo unde familia vedetei s-a mutat, după moartea tatălui lor. De meserie medic, acesta a fost foarte cunoscut, în regiunea Moldovei.

Vlad Petrescu, fratele Lorei, a terminat ASE-ul și s-a mutat la fel ca sora lui celebră din Galați în București. Poate fi remarcat foarte des în fotografiile artistei din mediul online. La fel, pe contul de Facebook al tânărului, există foarte multe poze cu el și Lora, din diverse momente pe care le-au petrecut împreună. Cum se întâmpla și cu mama ei, cu care avea o relație strânsă, vedeta se mândrește foarte mult cu Vlad.

Fratele Lorei se numește Vlad Petrescu și seamănă foarte bine cu celebra cântăreață

Cântăreața îl iubește ca pe ochii din cap pe Vlad

Cei doi frați pot fi remarcați foarte ușor, pentru că Lora și Vlad seamănă foarte bine unul cu altul. Mai mult, împărtășesc și aceeași nuanță a ochilor, pe care se pare că o avea și regretata lor mamă, Mihaela, de albastru spre verde.

Totodată, pentru că tatăl Lorei a murit încă de când artista avea vârsta fragedă de patru ani, aceasta a fost condusă la altar, când s-a măritat cu Dan Badea, de către Vlad. Gestul făcut de tânăr în absența figurii paterne a fost considerat a fi unul impresionant.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *