ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cine este Sheila, noua iubită a lui Bogdan Ionescu, zis Syda. Iată cu cine a înlocuit-o pe Elena Băsescu

Avatar

Publicat

pe

Bogdan Ionscu a trecut mai departe! Fostul soț al Elenei Băsescu și-a găsit dragostea de curând. Noua femeie după care i s-au încins călcâiele se numește Sheila și este foarte frumoasă. Cei doi au fost surprinși în timp ce se îmbrățișau de mama focului și se purtau întocmai unor adolescenți la prima dragoste.

Noua iubită a lui Bogdan Ionescu

Sheila l-a făcut pe Bogdan Ionescu să o uite de tot pe Elena Băsescu. Syda, așa cum este cunoscut în cercul de prieteni, dar și în tabloide, iubește din nou. Fostul ginere al lui Traian Băsescu a fost surprins de paparazzi wowbiz.ro în compania unie brunete focoase care poartă numele de Oana, deși este mai degrabă cunoscută drept Sheila. Tânăra este originară din Craiova și provine dintr-o familie destul de înstărită.

Noua iubită a lui Syda

Se zvonește că aceasta îi este în inimă de o bună perioadă și că cei doi sunt împreună de câteva luni bune. Să fi fost dragoste la prima vedere? Felul în care se priveau și stăteau arată că da. Syda, foarte atent la Sheila, a lăsat-o să se odihnească pe umărul lui. Cei doi au stat aproape toată seara îmbrățișați ca doi adolescenți, parcă să nu se piardă cumva.
Syda și noua sa iubită, Sheila. Olteanca l-a făcut pe Bogdan Ionescu s-o dea trecutului pe Eba
Sursa Foto: wowbiz.ro

Syda, despre relația cu Eba

“Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, ski, balet”

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *