ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

O recunoști? A ajuns una dintre cele mai iubite vedete din România. Foto

Una dintre cele mai iubite vedete de la noi din țară a împărtășit cu internauții o serie de fotografii din copilărie, prilej cu care fanii au putut observa asemănarea izbitoare dintre ea și fetița căreia i-a dat naștere.

Avatar

Publicat

pe

Una dintre cele mai iubite vedete de la noi din țară a împărtășit cu internauții o serie de fotografii din copilărie, prilej cu care fanii au putut observa asemănarea izbitoare dintre ea și fetița căreia i-a dat naștere. Alături de imaginile de colecție, aceasta a scris și un mesaj emoționant, pe care îl veți citi în rândurile următoare.

O recunoști? Astăzi este una dintre cele mai iubite vedete

Laura Cosoi a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii din copilăria ei în care se poate vedea clar cu cine seamănă micuța Rita, fetița pe care vedeta o are cu Cosmin Curticăpean. În prezent, Laura este însărcinată în șase luni cu cel de-al doilea copil, care va fi tot fetiță, motiv pentru care aceasta simte o bucurie aparte, contemplând amintirile frumoase din copilărie pe care le-a trăit alături de sora sa, Alina.

„Dimineață am luat micul dejun împreună cu Rita și Cosmin. În burtica plină de viață, o simt în permanență pe surioara cea mică. Imaginile sunt surprinse într-o dimineață de toamnă a anului 1982. Mama mă hrănea, tata mă dezmierda și în burtica mamei se află surioara mea. Azi port o rochie lungă asemănătoare cu cea din imagine a mamei.

Resimt aceeași tihnă și binecuvântare. Știu că pentru mine, cel mai frumos dar din partea părinților a fost surioara cu care am împărțit atât de multe experiențe frumoase, jocuri, poante, vacanțe, mese, greutăți și bucurii. Cosmin obișnuiește să-i spună Ritei: «Știi…mamă te iubește atât de mult, încât îți aduce pe lume o surioar㻓, a scris vedeta în descrierea imaginilor.

Reacțiile fanilor au apărut numaidecât, pentru a-i ura toate cele bune Laurei și familiei sale. „Să porți cu tine aceste stări minunate toată viața. Și fetele tale la rândul lor să fie binecuvântate cel puțin la fel ca și tine!“; „Ce părinți minunați ai. Să știi că pe atunci nu erau prea mulți tătici care participau la hrănirea copilului sau schimbatul scutecelor“, sunt doar câteva dintre gândurile adresate de cei ce o admiră pe actiriță.

„Să-mi lase bunul Dumnezeu tot ce am acum“

Într-o ocazie precedentă, Laura Cosoi își declara, în online, recunoștința la adresa divinității pentru viață, pentru copilăria frumoasă, pentru cei ce o înconjoară, mărturisind că, de ziua ei, nu își dorește nimic mai mult decât ca Dumnezeu să îi lase tot ce are deja.

Advertisement

Laura Cosoi împreună cu Rita și Cosmin

„Viaţa este cel mai frumos dar primit de la Dumnezeu. Îi mulţumesc Lui pentru viaţa minunată, pentru copilaria de vis, pentru parinţii deosebiţi pe care îi am, soră, fraţi, verişori, prieteni, iubit. Ştiu că sunt norocoasă şi privilegiată că iubesc şi sunt iubită. De ziua mea nu îmi doresc altceva decât să îmi lase bunul Dumnezeu tot ce am acum!“, spunea, acum ceva vreme, Laura Cosoi.