ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Lili Sandu, declarații despre al doilea copil: „E o recompensă extraordinar de mare”

Avatar

Publicat

pe

Fericirea lui Lili Sandu și a iubitului Silviu Țolu a venit după mult chin și speranțe spulberate. Vestea că vedeta va deveni mămică pentru prima dată la 40 de ani a surprins pe toată lumea și în special pe ea. Nu o problemă a ei o punea în dificultate, ci o afecțiune a iubitului de 29 de ani.

Totuși, minunea s-a întâmplat, iar lucrurile au decurs neașteptat de bine, astfel că astăzi familia lor numără trei membri, Thomas Jay Cristian înmulțindu-le mulțumirea că există. Bucuroși de ”noul oaspete”, cei doi își mai doresc acum un copil, lucru confirmat de cuplu și după prima sarcină, dar și recent, de căre vedetă, în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

Lili Sandu, declarații despre al doilea copil: „Aș mai vrea să trec o dată sau de două ori prin experiența asta”

„Domnule doctor, care sunt șansele să rămân însărcinată natural? – Aș zice 1 la 100…- Aveam atâtea nedumeriri și întrebări: „De ce tocmai noi?”, „Există cumva un criteriu prin care sunt aleși cei care nu pot procreea natural?”, „De ce alții nici măcar nu-și doresc să aibă un copil sunt binecuvântați și noi nu?”, „Doamne, cu ce am greșit?”, erau gândurile lui Lili Sandu după verdictul medicului.

Dar viața bate filmul, așa că în dimineața zilei de 15 decembrie vedeta plângea de fericire cu un test de sarcină în mâna, „mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru acest miracol pe care eu și Silviu îl primisem în dar”. Peste 9 luni, minunea lor purta numele de Thomas Jay Cristian, pe care actrița l-a visat în timp ce era însărcinată.

„Chiar dacă am început la 41, nu m-aș opri acum”

„Este absolut minunat! Este foarte dificil, dar pe cât este de dificil, pe atât este de frumos. E o recompensă extraordinar de mare sufletească și din toate punctele de vedere. (…) Dumnezeu știe El cum să le aranjeze și sinceră să fiu chiar dacă am început acum la 41, parcă nu m-aș opri acum. Parcă aș mai vrea să trec o dată sau de două ori prin experiența asta. (…) Am și un soț care arată extraordinar de bine și e păcat să stea gena aia acolo!”, a declarat Lili Sandu în platoul emisiunii de la Pro TV.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *