ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Momente cumplite pentru Anca Serea. Ce probleme a avut soția lui Adi Sînă

Anca Serea este o femeie împlinită, cu o carieră frumoasă și o familie superbă. Cu toate acestea, soția lui Adi Sînă a povestit că a trecut prin momente cumplite, din care și-a revenit cu greu.

Avatar

Publicat

pe

Anca Serea este o femeie împlinită, cu o carieră frumoasă și o familie superbă. Cu toate acestea, soția lui Adi Sînă a povestit că a trecut prin momente cumplite, din care și-a revenit cu greu.

Anca Serea a trecut prin momente cumplite

Anca Serea, soția lui Adi Sînă, a povestit că a trecut prin momente cumplite. Vedeta s-a confruntat cu multe greutăți de-a lungul vieții și nu s-a ferit să vorbească despre ele.

Ea a avut mai multe probleme de sănătate, iar în urmă cu mai mult timp, partenerul ei de viața de la vremea respectivă a murit. Anca Serea a vorbit despre toate aceste întâmplări din viața ei și despre cum a reușit să treacă peste ele.

Soția lui Adi Sînă le-a povestit fanilor că a învățat faptul că orice problemă are și o rezolvare. A început să se cunoască mai bine pe sine și să realizeze că reacțiile de panică și deciziile impulsive nu sunt deloc cea mai bună variantă de răspuns.

”Viata m-a învățat că oricat de dificilă ar fi o problemă, tot are o rezolvare 🙏! E nevoie doar de calm și multă răbdare. Poate sună ușor în teorie sau poate pare că mă laud, dar adevărul este că m-am confruntat de-a lungul vieții cu o mulțime de situații, care mai de care mai terifiante. Cel puțin așa păreau, la prima vedere! La început, trebuie să recunosc că reacționam impusiv și mă panicam!”, a spus Anca Serea pe pagina sa de Instagram, referindu-se la perioada din viața ei în care a trecut prin momente cumplite.

Anca Serea și-a îndreptat atenția spre carieră

După șase copii, Anca Serea a decis că este momentul să își reîndrepte atenția către carieră. Frumoasa brunetă a revenit la pupitrul știrilor și acum prezintă rubrica de sport.

Advertisement

Anca Serea este căsătorită cu Adi Sînă și au împreună șase copii. Vedeta a spus că ar mai vrea să rămână însărcinată și că nu exclude perspectiva celui de-al șaptelea copil. Cu toate că a trecut prin momente cumplite, Anca Serea a reușit să își refacă viața și să aibă succes pe plan personal, dar și profesional.

Cu toate că a avut multe sarcini, vedeta are o silueta impecabilă. Anca Serea a debutat în urmă cu mai mult timp ca model, meserie pe care o poate practica și astăzi, cu brio, având în vedere că și-a păstrat formele.

Anca Serea are însă și anumite reguli destul de clare de alimentație, de la care nu se abate prea des, pentru a își păstra silueta.

„Desigur că dacă am putea să mâncăm doar cartofi prăjiţi cu brânză, pizza sau grătare, am face-o. Încerc să le asigur nutrienţii de care au nevoie într-o zi. Le dau lactate, le prefer pe cele de capră, de exemplu, pastele integrale, pâinea o gătim în casă. Evităm zahărul. Încercăm să îndulcim cu sirop de agave sau alt fel de indulcitor, carne de curcan. Sunt câteva chestii pe care le păstrez şi nu mă îndepărtez de la ele foarte mult. Dar încerc să păstrez o balanţă”.

Vedeta a avut și probleme de sănătate din cauza anemiei grave cu care s-a confruntat. Ea se afla în Bulgaria, în vacanță, alături de soțul ei, atunci când a leșinat și a fost transportată de urgență la spital.

„Analizele sunt destul de slabe în ceea ce privește hemoglobina și cantitatea de fier pe care o am. Hemoglobina am avut-o 5.6, știu că normaliatea trebuie să fie între 12 și 16 la femeile de vârsta mea, iar fierul l-am avut 5″, a mai spus vedeta.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *