ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Laura Cosoi, momente cumplite în 2020. Prin ce clipe dureroase a trecut

Avatar

Publicat

pe

Laura Cosoi vorbește despre transformările pe care le-a suferit și momentele neplăcute prin care a trecut.

Laura Cosoi, momente cumplite în 2020. Prin ce clipe dureroase a trecut

Actrița a scris pe blog despre ce înseamnă perioada sarcinii pentru o femeie. O serie de transformări, care își lasă vizibil amprenta asupra trupului unei femei există dincolo de magia și emoția acestei perioade.

„Astăzi vreau să-ți vorbesc despre lucrurile pe care, de obicei, le trecem cu vederea în sarcină, nu ni se povestește despre ele. Și iată care sunt: reflux, cârcei, nopți nedormite, relație strânsă cu toaletă, te duci și din 5 în 5 minute, constipație, stări de oboseală, somnolență, amorțeală, controale, dureri de sâni, kg în plus, greutatea cu care respiri, dureri pe care trebuie să le suporți pentru că nu poți lua medicamente, disciplină cu care trebuie să-ți iei vitaminele, analizele, uneori îți curge sânge din nas, contracții, tu dormi, bebe dansează.

Căldurile insuportabile pe timp de vara, în special, grețurile, picioare umflate, stări de leșin (la început de sarcina), poftă scăzută de mâncare în primul trimestru, foarte crescută în ultimul, balonarea de la unele fructe sau legume crude, stări de anxietate, poate și frică, pentru că nu știi ce urmează, gânduri peste gânduri că poate nu ești suficient de pregătită, ieșirea din starea confort, totul este dat peste cap, stări alambicate, dar peste toate domnește o euforie greu de descris.

Laura Cosoi, momente cumplite în 2020. Prin ce clipe dureroase a trecut

Transformările sunt evidente

Celulita și sânii lăsați se pot număra printre transformările mai puțin plăcute care vin odată cu sarcina. Aceste transformări sunt evidente susține Laura.

„Transformările pe care le suferi în sarcină sunt destul de evidente. Poate că pielea nu mai e chiar la fel, poate apare puțină celulita, se mai lasă un pic sânii sau fundul, dar nu-i nimic. E OK. Nimeni nu are dreptul să pună presiune pe ține și nici tu nu trebuie să faci asta.

Advertisement

Fiecare corp își revine într-un timp mai lung sau mai scurt și mi se pare că o jignire pe care ne-am aduce-o nouă însene să ne comparăm cu alte gravide, cu gene care le permit să ducă altfel perioada această. Fiecare sarcina are particularitățile ei. Sarcina cu Rita a fost diferită de cea de acum și organismul meu s-a comportat altfel, deși am tot fetiță”

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *