ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cine este Mihail Pautov. Medicul preferat de Măruță, pe care mulți îl urmăresc în online

Avatar

Publicat

pe


Mihail Pautov este un medic ce a devenit de curând un chip vizibil și pe rețelele de socializare, odată și cu aparițiile sale în cadrul emisiunii lui Măruță. Acesta este specialist în Chirurgie Generală și Asistent de Cercetare, are o familie superbă și-și iubește enorm munca.

Doctorul se descrie ca fiind întâi de toate tatăl Anastasiei, fiica sa pe care încearcă să o învețe despre ce este vorba în viață. „Ea este masa mea și rezervorul de enrgie pentru fiecare zi de muncă, gardă sau operații interminabile”, spune acesta despre copilul său.
„Sunt onorat și uneori copleșit să fac parte din această breaslă”

„Sunt pasionat de viata și despre “găsirea vieții” nu numai la spital, ci și în experiențele de zi cu zi: practic diferite sporturi cum ar fi înotul, joggingul, surful, snowboardingul; ma relaxez prin yoga și meditație, calatoresc cat pot de mult, zdrangan la chitara si incerc sa pierd cat mai putine petreceri; Sunt onorat si uneori coplesit sa fac parte din aceasta breasla care poarta dupa sine o responsabilitate uriasa, responsabilitate care te disciplineaza dar te face rigid si uneori mult prea ingandurat, detasat sau chiar de neatins; eu incerc, in fiecare zi, sa fiu mai deschis decat ma face aceasta profesie, sa fiu mai bun decat imi vine, sa fiu sociabil, cu pacientii dar si cu toti cei ce-mi ies in cale”

Cu toate astea, doctorul încearcă să aibă curajul să fie ceea ce este și nu ceea ce are impresia că i se dictează din exterior. Cei care îi consideră sfaturile extrem de utile, îl urmăresc pe rețelele de socializare unde explică pas cu pas nelămuririle oamenilor în cadrul unor filmulețe video cu acesta

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *