ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Femeile pe care Stan şi Bran le-au iubit, dar le-au distrus viața. Cine le-a dat carierele peste cap

Avatar

Publicat

pe

Oliver Hardy şi Stan Laurel sunt unul dintre cele mai de succes duo-uri din istoria cinematografiei. Dacă pe ecran, cei doi erau amuzanţi şi inocenţi, în viaţa reală lucrurile nu stăteau mai deloc aşa. Actorii au avut mari probleme în dragoste. Femeile pe care Stan şi Bran le-au iubit, le-au distrus cariera.

Cine sunt femeile pe care Stan şi Bran le-au iubit

Puţini sunt cei care au habar de viaţa celor doi actori dincolo de ecran. Stan şi Bran au fost campioni la buclucuri şi în viaţa reală, mai ales în ceea ce priveşte iubirea. Dacă Stan Laurel a avut patru soţii, Oliver Hardy s-a căsătorit de trei ori. Avocatul celor doi, Ben Shipman, a povestit, după moartea actorilor, că viaţa acestora a fost distrusă de femei.

”Ce oameni simpatici! Dar, Doamne, prin ce probleme au putut să treacă. În special Stan, dar și Oliver. Și majoritatea problemelor din cauza femeilor.”

Prima soţie a lui Ollie a fost cântăreaţa Madelyn Saloshin. Cei doi s-au căsătorit în 1914, însă după şapte ani a părăsit-o pentru actriţa Myrtle Reeves. Mariajul acesta, însă, nu a fost deloc unul fericit, femeia fiind alcoolică şi suferind de afecţiuni mentale. În 1929, actorul începe o aventură cu Viola Morse, relaţia celor doi rezistând aproape un deceniu poate şi datorită pasiunii lor pentru jocurile de noroc. Celebrul actor, însă, îşi dă seama că nu şi-a găsit încă jumătatea, aşa că decide să o părăsească pe Viola. Deprimată, femeia ia o supradoză de somnifere şi se prăbuşeşte cu maşină într-o prăpastie. Din fericire, supravieţuieşte.

Femeile pe care Stan şi Bran le-au iubit, dar le-au distrus viața. Oliver Hardy si Viola Morse

Timpul trece şi Oliver se căsătoreşte din nou. De data asta, cu Lucille Jones. La finalul vieţii, Ollie rămâne falit, cele patru femei din viaţa lui storcându-l de bani.

Advertisement

Stan Laurel s-a căsătorit de două ori cu aceeaşi femeie

În 1921, când încă era Arthur Jefferson, actorul o întâlneşte pe Mae Dahlberg. Actriţa australiancă îi spune că este văduvă şi îl convinge să îşi schimbe numele în Laurel. Soţul său, însă, trăieşte în Melbourne, motiv pentru care femeia decide să ia şi ea numele de Laurel, deşi nu s-a căsătorit niciodată cu Stan. Relaţia celor doi a durat  doar patru ani pentru că, în 1925, actorul se îndrăgosteşte nebuneşte de Lois Neilson. Un an mai târziu, Stan şi Lois se căsătoresc şi aşteaptă deja primul copil. În urma infidelităţilor repetate, femeia decide să divorţeze în 1934. Acest lucru îl va bântui pe actor întreaga viaţă!

În 1935 se căsătoreşte cu Ruth Rogers, însă nu se opreşte din a încerca să se împace cu Lois. După doar doi ani de mariaj cu Ruth, bărbatul se căsătoreşte cu Illeana (Vera Ivanova Shuvalova), o femeie care îşi dorea doar bani şi… alcool. Căsătoria s-a dovedit a fi una dezastruoasă şi a durat câteva luni.

Se recăsătoreşte cu Ruth, iar cei doi rezistă împreună încă cinci ani. Ultima căsătorie a lui Stan a durat aproape două decenii, Ida Raphael fiindu-i alături până la finalul vieţii.