ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ioana Ginghina, plată de 30.000 de euro pentru foștii socri. Cum s-a întâmplat totul

Avatar

Publicat

pe

Ioana Ginghină a încheiat scump socotelile cu trecutul. Actrița le-a plătit foștilor socri suma de 30.000 de euro. Prezentul o înfățișează tot zâmbitoare, căci partea pentru care protagoniștii ”se luptau” a ajuns, în final, tot în posesia vedetei.

Ioana Ginghină le-a plătit foștilor socri 30.000 de euro

Ioana Ginghină este din ce în ce mai optimistă după despărțirea dureroasă de fostul ei soț și vede numai partea plină a paharului. Poate această atitudine a ajutat-o să-și cumpere bucata de pământ din curtea vilei în care locuiește, căci fiind scoasă la vânzare de foștii ei socri, recuperarea a fost presărată și cu puțin noroc. Ba mai mult, după divorțul de anul trecut, în viața ei este ”Numai Iubire”.

Casa în care Ioana Ginghină locuiește în prezent alături de fiica și iubitul ei

Cât despre lupta încheiată recent, datele problemei sunt acestea: socrii actriței dețineau 2.000 de metri în curtea casei pe care Ioana o avea cu fostul soț, dintre care 500 de metri erau ai ei, iar pe alți 500 de metri a ridicat o magazie și un coteț pentru animale, plus multe altele. Într-o zi s-a trezit cu un anunț pe poartă că terenul se vinde.

Iubitul i-a dat o parte din bani

„Nu voia să rămână fără bucata respectivă de teren şi a luat legătura cu foştii socri, care i-au propus un preţ imens de ordinul miilor de euro. Au ajuns la o înţelegere, ca să îi rămână cei 500 de metri. Pentru suma de 30.000 de euro, plata terenului, Ioana a avut nevoie de ajutor şi din partea lui Cristi, iubitul ei, care i-a dat o parte din bani”, potrivit Click.

De asemenea, potrivit sursei menționate, actrița se va întâlni din nou cu fostul soț la notar pentru a rezolva problema vilei în care au locuit împreună, în valoare de 200.000 de euro. Aceasta este dispusă să îi ofere bani, mașină ori o altă proprietate în schimbul casei în care locuiește împreună cu fiica sa și actualul partener.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *