ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Mărturia unui bărbat însurat a ajuns virală. A povestit pe Facebook picanterii despre aventura cu o tânără. Reacția soției

Avatar

Publicat

pe

Un bărbat din Capitală a publicat un mesaj atipic pe contul său de Facebook, care a devenit virală în mai puțin de trei ore. A povestit cum a avut o aventură cu o tânără de 27 de ani, deși el este însurat și, așa cum era de așteptat, mesajul a ajuns și sub ochii soției. Iată ce a scris omul și care a fost deznodământul.

„Ce ciudat cum te surprinde viața și cum te pune în dificultate când nu te aștepți. Zilele trecute ieșeam dintr-o clădire când m-am întâlnit accidental cu o tipă cu care lucrasem mai demult la un proiect. Ne-am bucurat de revedere, amintindu-ne că fusese o plăcere să colaborăm și conectasem bine în trecut. Am tras la o terasă din Pasajul Victoriei și ne-am întins la vorbă până în seară. Ea 27, nemăritată, director de marketing, eu 41, însurat, art director și consultant pe media. Combinația perfectă. N-o văzusem frumoasă până atunci pentru că nu îmi place să amestec lucrurile în mediul profesional. Când lucrez cu cineva îmi scot din cap aspectele astea, dar era indiscutabil frumoasă. S-a făcut seară, ne-am lungit la vorbă, hai să mâncăm ceva că ni s-a făcut foame și tot așa. S-a cam îngroșat gluma și s-a închegat tensiunea sexuală de nu puteai s-o tai nici cu maceta. Eram îndrăgostit lulea.
Din una în alta, ne-am trezit îmbrățișați stângaci pe stradă. Eu ezitând, ea mai curajoasă de felul ei… eu cam însurat, ea femeie discretă. Hotelul era aproape, deși scump ca dracu, dar când ajungi în situația aia nu prea mai poți da înapoi. Am luat o cameră și, ce a urmat, au fost câteva ore de sălbăticie și pasiune cum rar mi-a fost dat să trăiesc. Am plecat în puterea nopții, despărțit cu greu, eu simțindu-mă vinovat, ea insistând să rămânem până dimineață că-i păcat de cameră. Când am ajuns la portiera mașinii știam deja că sunt îndrăgostit. În mod normal, după sex, bărbaților le trece aburul ăla pufos și rozaliu prin care văd femeile. Odată satisfăcuți, bărbații devin mai pragmatici și obiectivi. Mie nu-mi trecuse. Ba dimpotrivă. Căzusem lat. Trebuia să-mi găsesc picioarele ca să merg acasă și să o mint pe nevastă-mea cu o nonșalanță de care nu eram capabil în acel moment. Deja îmi treceau prin cap gânduri de divorț. Tipa îmi trimitea poze cu sâni și fese, de sus, din camera de hotel. Eu făceam cercuri în dreptul portierei, ars în ficați.
Am urcat la loc în camera de hotel, iar dimineață am ajuns acasă cu pretextul pregătit. În munca mea chiar sunt proiecte la care rămâi până dimineața prin regii de emisie sau pe la filmări. Aș pune problema divorțului. Așa e onorabil. Nu pot să mai dau înapoi.

Am scris toate astea aici pentru că nevastă-mea nu mă citește niciodată și nu-mi dă like la nicio postare. Nu-i așa că acum citești, Mihaela? Nu-i așa că acum stai cu ochii beliți în textul ăsta cât n-ai stat în opt ani de Facebook? Cred că n-ai belit ochii așa nici la exit poll… Nici la examenul rectal. Stai liniștită că nimic din ce-am scris mai sus nu-i adevărat. N-a fost nicio duduiță de 27 de primăveri. Nu m-am îndrăgostit de nimeni, dar nu mi-ar strica și mie câte un like de la singura femeie care contează din toată lista asta. Măcar de ziua noastră când împlinim anii de căsnicie. 13 octombrie, în caz că râzi pe sub mustață că nu pot ține minte. Ne-am căsătorit vineri, pe 13 octombrie, la ora 13. Te iubesc, fată! Ia un extraveral și liniștește-te. Era o glumă.”, a scris Dan Pavel.
După citirea acestui mesaj, care a circulat intens pe social media, soția a intrat pe Facebook și a dat postării un like.

Dan Pavel este director de creație și scriitor la un blog personal. Merită citit în general pe pagina lui.