ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Mihai Tatulici are stradă cu numele lui, dar o pensie de neimaginat

Mihai Tatulici a debutat în presă ca elev în anul 1966, la un ziar din județul Suceava. Acum, după decenii de televiziune, nu vrea să mai aibă de-a face cu așa ceva.

Avatar

Publicat

pe

Mihai Tatulici a debutat în presă ca elev în anul 1966, la un ziar din județul Suceava. Acum, după decenii de televiziune, nu vrea să mai aibă de-a face cu așa ceva.

Mihai Tatulici a debutat în presă ca elev în anul 1966, la un ziar din județul Suceava. Acum, după decenii de televiziune, nu vrea să mai aibă de-a face cu așa ceva.

Mihai Tatulici are stradă cu numele lui

Mihai Tatulici a decis să se retragă din televiziune. Lăsând în spate o carieră fascinantă, se mai poate lăuda și cu o stradă care îi poartă numele.A primit vestea de la Dan Negru, în 2015, când l-a avut invitat în emisiune.

„Iaca cel mai important lucru pe care am reușit să-l fac în vara asta. Mihai Tatulici a primit numele unei străzi în localitatea în care s-a născut. Un om de televiziune a căpătat numele unei străzi! E cel mai frumos lucru pe care am reușit să-l fac împreună cu gașca de la <Te Pui Cu Blondele> în vara asta”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Mihai Tatulici are o pensie puțin peste 2.000 de lei

Cu toate că a avut o carieră impresionantă, în care a făcut 48 de ani de jurnalism, Mihai Tatulici are o pensie de 2.370 de lei.

„M-am retras definitiv. În 2013, când am ieşit la pensie, am ieşit şi de sub lumina reflectoarelor după exact 48 de ani de jurnalism. Noroc că mai primesc ceva în plus, de la Uniunea Cineaștilor. Norocul meu s-a numit faptul că am fost membru al Uniunii Cineaştilor şi cu ajutorul statutului lor am mai primit ceva bani în plus la pensie, că în baza majorărilor anuale ale bietei pensii nu ajungeam prea departe”, a declarat Mihai Tatulici, într-un interviu pentru impact.ro.

Mihai Tatulici a primit mai multe oferte pentru a reveni pe micul ecran, pe care le-a refuzat: „Niciodată nu mai revin în lumea televiziunii. E vremea altora. E vorba despre un capitol definitiv închis”.

Advertisement

Mihai Tatulici a făcut un curs de project manager 

Mihai Tatulici poate realiza acum proiecte care se pot susţine cu fonduri europene. Fostul om de televiziune şi-a luat oficial atestatul de project manager și a plătit cursul din banii lui.

„Mi-am plătit cursul din banii mei şi vreme de jumătate de an, în fiecare sâmbătă şi duminică, câte opt ore pe zi, am fost constant la cursuri. Am fost un elev conştiincios, chiar dacă recunosc că mă mai fura somnul prin băncile alea. Dar, la examen, am luat zece şi sunt mândru de chestia asta”, mai spune fostul director de televiziune.

Sursă: impact.ro

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *