ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Pare din desene animate, dar s-ar putea să aibă cele mai mari buze din lume

Obsesia pentru intervenții chirurgicale a făcut-o să aibă unele dintre cele mai mari buze din lume. Frumusețea lor este relativă, dar ea este mândră de ele.

Avatar

Publicat

pe

Obsesia pentru intervenții chirurgicale a făcut-o să aibă unele dintre cele mai mari buze din lume. Frumusețea lor este relativă, dar ea este mândră de ele.

Generația Instagram este obsedată de aspectul estetic și de ideea de a fi influencer. Chiar dacă multe dintre imaginile care ajung pe rețelele sociale sunt editate în cea mai agresivă manieră, ele deformează ideea de frumusețe în mintea tinerelor vulnerabile. Din acest motiv, ajungi să vezi creații precum cea din imaginea de mai jos.

În dorința de a fi cea mai bună versiune a ei, o tânără de doar 22 de ani a optat pentru un set agresiv de operații estetice, cele mai multe dintre ele axate pe aspectul buzelor. Deși rezultatele par desprinse din desene animate, femeia este foarte entuziasmată de faptul că le are de aproximativ trei ori mai mari decât înainte.

Andrea Emilova Ivanova locuiește în Sofia, capitala Bulgariei. În orașul de reședință, a vizitat toate clinicile de operații estetice pentru a găsi soluția de a-și împlini fantezia. În final, la doar 22 de ani a ajuns de multe ori sub cuțitul doctorilor, dar s-ar putea să aibă cele mai mari buze din lume, iar asta o încântă teribil.

În plus, datorită schimbărilor pe care le-a suferit, a primit online o serie de cereri în căsătorie. Au fost însă și unii care au criticat-o pentru intervențiile extreme. Faptul care are aproximativ 19.000 de urmăritori pe profilul de Instagram este în sine o sursă de entuziasm. Până acum, a avut 15 intervenții chirugicale, dar se pare că va continua, pentru a fi ”mai drăguță”.

În privința studiilor, tânăra este studentă la filologie în limba germană și nu plănuiește să renunțe la școală. Întrebată cât a cheltuit pe toate aceste intervenții, ea a spus că nu are o sumă exactă, pentru că nu ține evidența investițiilor pe care le face în propria persoană.

Advertisement