ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Locul din Europa rupt dintr-o poveste. Unii spun că e înfricoșător, alții îl descriu ca fiind unic

Avatar

Publicat

pe

Un loc din Europa a atras atenția străinilor. Pare desprins dintr-o poveste. Aici poți vedea ruine și totodată și un peisaj de poveste. Chiar și așa pe unii în sperie. Unde se află și de ce este atât de interesant?

Locul din Europa considerat extrem de înfricoșător

O plajă izolată din Marea Britanie a devenit un centru de interes pentru mulți. Este descrisă ca fiind un loc “înfricoșător”, cu clădiri abandonate care înconjoară un golfuleț. De ce este atât de special acest loc din Europa?

Mările albastre și limpezi sunt rareori întâlnite lângă relicve istorice. Pe de altă parte, la Porth Wen, trecutul zonei este pe deplin expus, oferind un contrast uimitor cu frumusețea sa naturală.

Fabrica de cărămidă Porth Wen din Anglesey, Țara Galilor, producea cărămizi pentru căptușirea cuptoarelor siderurgice. Cu toate acestea, în prezent este o instalație dezafectată, după ce a fost închisă definitiv în 1949.

Rămășițele substanțiale ale fabricii de cărămidă includ mai multe clădiri și utilaje, care atrag exploratorii urbani în zonă, precum și turiștii de pe plajă. Mulți au fost impresionați de imaginile cu acest loc din Europa și au decis să îl viziteze.

Mulți oameni se înghesuie să ajungă aici

Oricine ajunge aici poate vedea ruine, se poate bucura de plajă și în același timp poate intra chiar și în clădire. Totuși, unele persoane au descris descris plaja ca fiind “înfricoșătoare” din cauza fabricilor de cărămidă.

Advertisement

Unele zone au fost distruse de natură, iar de aici și peisajul. “Porth Wen din Golful Cemaes este locul unde se află un port, o plajă mare și o fabrică părăsită, invadată de plante și de animale sălbatice.

Elementele nu au distrus complet clădirea, deoarece încă se pot vedea cochiliile și coșul de fum. Aceasta este una dintre cele mai înfricoșătoare plaje de vizitat.”, notează The Sun.

Lil Robbo, cunoscut pe TikTok, a fost și el în acest loc din Europa. Acesta realizat un clip în care vorbește despre zona respectivă. La rândul lor, cei de la Walking Northerners au fost la fel de impresionați de plajele din apropiere ca și de experiența “de neuitat” de a vizita clădirile abandonate.

“Acasă la superba plajă Traeth Porth Wen Beach și la priveliștile de coastă spectaculoase, experimentarea acestui sit la prima mână este cu adevărat o experiență pe care nu o veți uita prea curând”, arată sursa citată.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *