ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Mai ceva ca în filme! Tipa arestată a bătut patru polițiști și trei bodyguarzi din prea multă iubire

Avatar

Publicat

pe

Le-a dat picioare în cap și sub centură. O tânără de 22 de ani a bătut patru polițiști și trei bodyguarzi. Conflictul a început într-un bar din Constanța. Tânăra a fost arestată preventiv, dar nu înainte de a înjura pe toată lumea și a scuipa polițiștii.

Scene de film într-un bar din Constanța. O tânără de 22 de ani s-a supărat pe altă fată, a tras-o de păr, a lovit-o cu pumnii și picioarele. Au intervenit alți clienți ai barului, dar tânăra i-a mușcat și i-a lovit și pe aceștia, dar și trei bodyguarzi veniți să intervină. Când au venit polițiștii, bătăușa le-a tras și lor picioare sub centură.

O tânără de 22 de ani a bătut patru polițiști și trei bodyguarzi

Conflictul a început într-un bar din Constanța când femeia de 22 de ani a tras mai întâi de păr și a lovit cu pumnii și picioarele o femeie și apoi a aruncat cu un pahar în capul altei persoane aflate în local.

„În data de 11.09.2020, în jurul orei 21:20 numita I.L.I., în timp ce se afla în incinta unui local din mun. Constanţa, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată D.M.D., a tras-o pe aceasta de păr, și a lovit-o cu pumnii și picioarele, totodată aruncând cu un pahar înspre persoana vătămată B.S.G., aceasta fiind lovită cu paharul în zona capului”, a precizat Parchetul, scrie digi24.ro.

Alertați, trei agenți de pază au încercat să intervină. Pe rând, aceștia au fost mușcați, loviți cu piciorul în cap și în testicule.

„În acest context, persoana vătămată D.M.D. a apăsat butonul de panică, iar după sosirea agenților de securitate, inculpata I.L.I. l-a mușcat de antebrațul stâng pe martorul U.C., l-a lovit cu piciorul în cap pe martorul C.N.V., iar pe martorul A.R.M. l-a lovit cu piciorul în testicule, toți trei agenți de securitate în cadrul unei societăţi private”, se arată în comunicatul Parchetului.

Advertisement

Bătăușa a fost arestată preventiv

Ulterior, au intervenit trei polițiști locali, care au fost, la rândul lor, agresați. Cum au fost bătuți polițiștii: capete în gură, șuturi în burtă și peste picioare.

„În momentul în care s-a încercat imobilizarea inculpatei și ulterior imobilizării și încătușării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe persoana vătămată R.A.M., polițist local, și a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng”, au precizat procurorii.

În ajutor, a mai fost chemat și un echipaj al poliției naționale. Un polițist a fost lovit cu piciorul în mână. În timp ce se afla în sediul Poliției Locale Constanța, aflat în apropierea barului, femeia i-a mai tras un șut în burtă unui polițist și l-a lovit pe altul în picioare.

Polițiștii au solicitat apoi intervenția unui echipaj medical. În momentul în care un agent de la Poliția Națională (care fusese deja lovit în mână) a vrut să o urce în ambulanță, femeia l-a mai lovit în stomac și în piept, conform procurorilor.

Pe tot parcursul derulării evenimentelor, inculpata I.L.I. a amenințat toate persoanele menționate anterior, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat.

În spatele acestor scene de groază stă o poveste de iubire. Femeia a aflat că la bar lucrează cea pentru care fostul ei iubit o lăsase baltă și s-a dus să se răzbune. Cum a făcut-o, ați citit deja. Mai mult a bătut la bodyguarzi și polițiști decât la rivală. Pentru toate cele făcute, tânăra de 22 de ani va sta după gratii, în sediul IPJ Constanța, cel puțin 30 de zile. Este acuzată de comiterea a trei infracțiuni: ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri și alte violențe. Riscă ani mulți de pușcărie din această prea multă iubire.

Advertisement