ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Zodiile incompatibile în dragoste sau prietenie

Avatar

Publicat

pe

Ți-ai făcut un nou prieten sau o nouă iubire a intrat în viața ta. La începutul oricărei relații, există o perioadă de lună de miere, mai ales când ești îndrăgostit. La început, nu vă săturați unul de celălalt, dar atunci când realitatea de zi cu zi se instalează, vin incompatibilitățile și problemele.

Când aceste semne astrologice ale Soarelui se îndrăgostesc, este puțin probabil să aibă suficiente în comun pentru a rămâne împreună pe termen lung. Din punct de vedere astrologic, pot exista conexiuni mai compatibile între celelalte planete care îi vor ține împreună, dar fiecare va trebui totuși să fie înțelegător și tolerant cu diferitele nevoi, comportamente și interese ale partenerului său,și să fie dispus să fie tolerant cu celălalt în anumite situații.

Berbec și Fecioară

Berbecii sunt războinici și întâmpină direct provocările vieții. Relațiile lor sunt adesea crude și dezordonate deoarece au nevoie de lupte psihologice sau de competiție fizică. Fecioarele sunt pacifiste și perfectioniste, și urasc orice lucru grosolan sau dezordonat.

Taur și Balanță
Taurii nu doresc altceva decât o viață liniștită, sigură și stabilă, împărtășită cu un partener de viață. Balanțele sunt sociale iar vieților sunt legate de interacțiunea cu ceilalți. O Balanță are nevoie de suișurile, coborâșurile, provocările și capcanele relațiilor pentru a netezi ridurile.

Gemeni și Scorpion
Gemenii sunt ușori, fericiți și lipsiți de griji. Sunt extrovertiți vorbăreți care trec la suprafața vieții și caută contactul – sexual și de altă natură – cu o varietate de oameni fascinanti. Gemenii sunte distanți emoțional și detestă dramele. Scorpionii sunt tăcuți, introspectivi, intenși și au nevoie de intimitate emoțională profundă în dragoste.

Advertisement

Citește articolul integral aici.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *