ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

O maimuță s-a distrat maxim cu un smartphone. Cu ce a umplut galeria

Când se discută despre gadget-urile momentului se spune mereu cât sunt inteligente și intuitive.

Avatar

Publicat

pe

Când se discută despre gadget-urile momentului se spune mereu cât sunt inteligente și intuitive.  Și de aceea noilor telefoane li se spune smartphones ( telefoane inteligente). Sunt așa se inteligente încât au învățat o maimuță să își facă autoportrete. De o surpriză de proporții a avut parte un tânăr care credea că și-a pierdut telefonul, dar l-a regăsit după o zi, plin cu selfie ale unei maimuțe.

Un bărbat din Malaezia a găsit filmări și selfie-uri cu o maimuță pe telefonul său care a fost pierdut timp de o zi. A descoperit  aparatul după 24 de ore în jungla din spatele casei sale.

Maimuța s-a distrat maxim cu telefonul. S-a fotografiat și a și filmat. Imaginile – inclusiv un clip cu o maimuță care pare că încearcă să mănânce telefonul – au fost distribuite masiv pe rețelele sociale de după ce Zackrydz Rodzi le-a postat pe Twitter. Studentul crede că telefonul i-a fost de primată furat în timp ce dormea.

Zackrydz, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a declarat pentru BBC că și-a dat seama că smartphone-ul său dispăruse când s-a trezit sâmbătă dimineață. „Nu am găsit niciun semn de efracție sau de jaf. Singurul lucru la care am putut să mă gândesc este acela că la mijloc a fost un fel de vrăjitorie”, a spus studentul din Batu Pahat.

Selfie-urile pe care și le-a făcut maimuța au devenit virale

După ce și-a regăsit telefonul, primul lucru pe care l-a descoperit în el a fost clipul în care maimuța pare că încearcă să mănânce telefonul. Mpoi maimuța poate fi văzut uitându-se în cameră. În telefon a mai găsit o serie de fotografii cu maimuța, copaci și tufișuri.

Telefonul a fost descoperit după ce tatăl tânărului a remarcat maimuța în spatele casei și i-a venit ideea să apeleze numărul fiului său, știut fiind că aceste animale obișnuiesc să sustragă diverse obiecte care li se par interesante. Așa au auzit soneria din junglă. Au găsit aparatul sub un palmier.

Advertisement

Cineva a spus, în glumă, că poate găsește în telefon o fotografie cu hoțul, așa că prima dată a verificat galeria și a avut marea surpriză să găsească mai multe imagini cu o maimuță.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *