ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Iubirea înălțătoare care este mai mult decât întâlnirea unui suflet pereche

Avatar

Publicat

pe

Când ne gândim la suflete pereche, tindem să asociem acest tip de iubire cu relațiile romantice și cu ideea că există o singură iubire adevărată pentru noi toți.

Potrivit yourtango.com, există însă un alt tip de relație care transcende chiar și o întâlnire a sufletului pereche.

Dar să vedem ce sunt sufletele pereche. Acest lucru va ajuta la clarificarea multor mituri și concepții greșite.

Câteva întrebări frecvente despre mitul sufletului pereche:

1. Ce este, mai exact, un suflet pereche?

Un suflet pereche este cineva care vine în viața ta cu scopul „sufletesc” al creșterii și învățării reciproce. În ciuda credinței populare, un suflet pereche poate avea mai multe forme (cum ar fi un prieten, un membru al familiei sau un coleg de muncă). Aproape oricine intră în viața ta este un suflet pereche dacă dinamica relației oferă un anumit nivel de creștere și evoluție personală. Sufletele pereche nu sunt exclusiv romantice

2. Sunt toate cuplurile căsătorite suflete pereche?

Advertisement

Da! Acest lucru este valabil și pentru oricine este într-o relație intimă. Pentru simplul motiv că relațiile intime, sub orice formă, vor oferi cu siguranță o oportunitate continuă de creștere și învățare.

3. Există o diferență între cineva pe care pur și simplu îl iubesc, cineva cu care mă căsătoresc și „iubirea vieții mele”?

Aceste tipuri de relații implică de obicei o dinamică a sufletului pereche. Indiferent dacă iubesc pe cineva, mă căsătoresc cu cineva sau consider pe cineva „dragostea vieții mele”, cu siguranță voi crește și voi învăța din toate aceste experiențe. Lucrul care diferențiază aceste tipuri de relații este nivelul de intimitate. Fiecare relație este unică și fiecare relație este o oportunitate de creștere și învățare personală.

Citește articolul integral aici.