ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

UN ESCROC A STAT 603 ZILE ÎNTR-UN HOTEL DE 5 STELE, FĂRĂ A PLĂTI VREUN BAN. IREAL CE „MANERVĂ” A FĂCUT

Un bărbat ar fi reușit să stea într-un hotel de cinci stele, timp de aproape doi ani, fără să plătească niciun ban. Cum a fost posibil așa ceva și cum a reușit să treacă neobservat atâta timp. 

Avatar

Publicat

pe

Un bărbat ar fi reușit să stea într-un hotel de cinci stele, timp de aproape doi ani, fără să plătească niciun ban. Cum a fost posibil așa ceva și cum a reușit să treacă neobservat atâta timp. 

Escrocul a reușit să stea într-un celebru hotel de 5 stele din India, aproape 2 ani, fără să scoată niciun ban din buzunar. Din primele informații, se pare că bărbatul s-a cazat pe 30 mai 2019, după ce își rezervase inițial doar o noapte. Potrivit presei străine, după acea noapte, prin diverse mijloace, a reușit să rămână acolo până la 22 ianuarie 2021.

Escrocul a stat 2 ani într-un hotel de 5 stele, fără să plătească niciun ban

Anchetatorii încearcă să obțină informații despre modalitatea prin care a reușit să-și prelungească șederea la hotel, în condițiile în care nu a plătit niciun ban. Se pare că bărbatul s-ar fi folosit de facturile altor persoane, ar fi făcut un schimb între mai multe facturi, pentru a continua să rămână acolo fără a fi prins. Numai că, în cele din urmă, escrocul a fost detectat, iar acum datorează hotelului o mulțime de bani.

Deocamdată, nu se cunosc informații despre identitatea bărbatului, însă cazul pare să prindă contur, iar detaliile încep să iasă la iveală abia acum, cu ajutorul presei locale: ”Conform regulilor hotelului, dacă un oaspete datorează mai mult de 50.000 de rupii hotelului, personalul trebuie să informeze seniorii și să facă presiuni asupra oaspetelui pentru plată”, a declarat un ofițer al poliției locale.

Cu toate acestea, se pare că ”oaspetele” nu a primit niciun fel de înștiințare. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul ar putea să se îndrepte, în cele din urmă, către o altă ședere gratuită și de lungă durată, dar de data aceasta într-un mediu cu zero stele, adică în spatele gratiilor.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *