ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

MOTIVUL IREAL PENTRU CARE O FEMEIE A VRUT SĂ DIVORȚEZE DE SOȚUL EI, LA O ZI DE LA NUNTĂ. CE REGULĂ ÎNCĂLCASE MIRELE, ÎN ZIUA CEA MARE

Un eveniment ce ar fi trebuit să fie unul dintre cele mai frumoase din viața de cuplu s-a transformat rapid într-unul neplăcut pentru o mireasă. În ziua cea mare, femeia i-a impus soțului ei o regulă.

Avatar

Publicat

pe

Un eveniment ce ar fi trebuit să fie unul dintre cele mai frumoase din viața de cuplu s-a transformat rapid într-unul neplăcut pentru o mireasă. În ziua cea mare, femeia i-a impus soțului ei o regulă. Însă, bărbatul a încălcat-o, motiv pentru care, la o zi de la nuntă, ea a cerut divorțul. Povestea miresei a făcut înconjurul internetului! Iată mai jos, în articol, ce s-a întâmplat.

O femeie a vrut să divorțeze de partenerul de viață, la o zi de la nuntă. În ziua cea mare, femeia îi impusese soțului ei o regulă simplă, însă a fost încălcată cu brio. Mireasa, enervată din cale-afară, a dorit să divorțeze de el, la o zi distanță de când și-au pus pirostriile. A avut o singură rugăminte pentru ziua nunții, iar despre acest aspect a vorbit în cadrul unei rubrici a unei reviste online.

Totul a început în anul 2020, când mirii s-au pregătit pentru momentul cel mare. Au pus toate aspectele la punct, au închiriat o sală de evenimente, au trimis invitațiile și au ales meniul. În ziua cea mare, după ce a avut loc ceremonia, mirii și invitații au mers la petrecerea de nuntă. Acolo, însă, partenerul ei a încălcat o regulă simplă pe care i-a impus-o mireasa. Supărată că partenerul de viață nu s-a ținut de cuvânt, a cerut ca actul căsătoriei să fie anulat. Practic, regula era simplă: mireasa i-a spus soțului ei să nu o murdărească pe față cu tort.

A cerut divorțul, după ce a băgat-o cu capul în tort, la nuntă

Familia și prietenii, însă, au fost de partea mirelui și i-au spus femeii să îi mai acorde o șansă. Însă, mireasa nu a dorit sub nicio formă să îl ierte pe soțul ei, pentru gestul pe care l-a făcut. La petrecerea de nuntă, deși bărbatul știa că mireasa nu dorește să îi fie băgat capul în tort, a făcut un gest care a revoltat-o și mai tare. Pe lângă faptul că a murdărit-o cu prăjitura respectivă, mirele își făcuse un plan bine pus la punct – comandase și alte prăjituri de rezervă!

„Nu m-a interesat niciodată să mă căsătoresc, dar nici nu m-am opus ideii. Când iubitul meu m-a cerut de soție, în 2020, am decis să o facem. Fiecare a luat jumătate din responsabilitățile planificării. Cred că am fost rezonabilă când a venit vorba de compromisuri atunci când el și-a dorit ceva. Singura mea regulă a fost să nu-mi dea cu tort pe față la petrecere. În schimb, ce a făcut el a fost să mă apuce de ceafă și să mă bage cu capul în tort. Avea totul plănuit, din moment ce tortul a fost distrus, iar el avea ca rezervă o mulțime de brioșe”, a povestit mireasa, potrivit Dailymail.co.uk.

Advertisement

De altfel, există o explicație pentru care nu dorea să fie băgată cu capul în tort, la nuntă. Tânăra fusese victima unui accident rutier în urma căruia i s-a declanșat claustrofobia.