ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Ireal! Ce a primit o femeie acasă despre soțul ei mort, de la Serviciul Pașapoarte București

Avatar

Publicat

pe

O femeie a zis că face infarct după ce a primit o înștiințare la oficiul de Pașapoarte. Femeia din București a primit o înștiințare de la Serviciul Pașapoarte București prin care era anunțată că cererea pentru pașaportul fiicei sale a fost respinsă, din cauză că tatăl fetei figurează ca fiind decedat și au cerut ca bărbatul mort să se prezinte la sediu, pentru verificări suplimentare.

O femeie a primi o solicitare bizară de la Serviciul Pașapoarte despre soțul său mort. Ce i-a solicitat instituția

O femeie din Capitalăa primit de la Serviciul Pașapoarte București o solicitare mai mult decât bizară. Instituția i-a cerut femeii să își aducă soțul mort pentru unele completări în ceea ce privește pașaportul fetei lor.

Cel puțin asta reiese din înștiințarea pe care femeia a primit-o acasă, prin poștă, și prin care a fost anunțată că solicitarea de eliberare a pașaportului electronic simplu pentru fiica sa minoră a fost respinsă.

Instiintarea primita de femeie

Bărbatul mort chemat la Serviciul Pașapoarte pentru clarificări

Vă aducem la cunoștință faptul că cererea de eliberare a pașaportului simplu electronic, depusă la data de 14.08.2020, pentru fiica minoră, a fost respinsă întrucât în conformitate cu prevederile art. 9 alin. 1 lit. b) și c) din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate, aprobate prin HG nr. 94/2006, cu modificările și completările ulterioare: cererile pentru eliberarea pașapoartelor simple electronice și a pașapoartelor simple temporare sunt acceptate numai dacă îndeplinesc următoarele condiții:

 b) datele înscrise corespund cu datele din documentele care însoțesc cerere;

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *