ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

O româncă a pornit o afacere de succes în propriul apartament: ”Am căutat tutoriale”

Avatar

Publicat

pe

O româncă a pornit o afacere de succes în propriul apartament. Aceasta a mărturisit că a căutat tutoriale în mediul virtual și apoi a început să se concentreze pe noua sa pasiune. Suma pe care a investit-o pentru acest plan.

O tânără din România a început un business important chiar în casa în care locuiește. A studiat pe Internet

O tânără din România a început un business important la scurt timp de la izbucnirea pandemiei de coronavirus, chiar în casa în care locuiește  A studiat pe Internet și a aflat care sunt materialele de care are nevoie.

Femeia, pe numele său Ioana Anuței ,și-a pornit propria afacere cu o investiție inițială de aproximativ 2.500 de lei. A început să facă lumânări parfumate cu ajutorul unui ibric pe care îl avea în locuință, dar mai târziu a investit în aparatură specială.

Primul profit a fost cheltuit pe diverse aparate de care românca avea nevoie. S-a documentat și mai mult și a aflat că ceara se topește într-o baie de aburi, lumânările sale fiind însoțite de fiecare dată de un mesaj amuzant.

„Mie mi-au plăcut dintotdeauna lumânările parfumate, dar momentul definitoriu a fost când am descoperit o lumânare de soia de la Guerlain. Am încercat să-i reproduc aroma, am căutat tutoriale.

Am văzut notele pe care le conţine, am comandat materialele de care credeam că am nevoie pentru a face lumânări parfumate – uleiuri parfumate, fitiluri şi un termometru de gătit.

Advertisement

Din prima serie, am păstrat eu o lumânare, iar pe celelalte le-am făcut cadou”, a declarat românca, notează Ziarul Financiar. Ioana Anuței a investit de-a lungul timpului circa 3.000 de euro în afacerea cu lumânări parfumate.

Lumânări parfumate cu mesaje amuzante
Lumânările parfumate cu mesaje amuzante realizat de Ioana Anuței. Sursa foto: Facebook.com

Ioana Anuței, afacere cu lumânări în propriul apartament

„Atelierul a rămas în apartamentul în care locuiam, iar eu m-am mutat. Am investit pe parcurs undeva la 2.000-3.000 de euro”, a mai spus Ioana Anuței, mai arată sursa menționată mai sus.

Prețul lumânărilor este cuprins între 50 și 100 de lei. Cei interesați să cumpere lumânări parfumate o găsesc pe româncă pe diverse platforme de socializare, printre care se numără site-ul personal, Facebook și Instagram.

De asemenea, în viitorul apropiat își dorește să se extindă și chiar să angajeze persoane care să o ajute în afacere pentru că unele luni sunt foarte solicitante. Una dintre acestea este decembrie, când vinde undeva la 2.000 de astfel de lumânări.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *