ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Băutura pe care Jennifer Lopez o consumă în fiecare dimineață. I-a fost recomandată de un specialist: ”Face o diferență colosală”

Avatar

Publicat

pe

Jennifer Lopez este una dintre cele mai apreciate artiste la nivel mondial. Iar dincolo de succesul pe plan muzical, aceasta arată impecabil la cei 54 de ani ai săi. Care e secretul?

Băutura pe care Jennifer Lopez o consumă în fiecare dimineață

Se pare că Jennifer Lopez are o băutură pe care o consumă în fiecare dimineață. O ajută să se mențină în formă și, spune ea, efectele se văd atunci când vine vorba de starea de spirit, dar și de energie.

Trebuie menționat că pe lângă această băutură, artista are și un stil de viață activ. Mai exact, aceasta are grijă la alimentație, face sport, merge la sală, dar și dansează.

Cine i-a recomandat băutura artistei? Fizioterapeutul Marco Borges, a povestit aceasta într-un interviu recent. Se pare că băutura e plină de vitamine, de nutrienți și ”face o diferență colosală” în viața oricărei persoane.

”Este o băutură proaspătă, plină de vitamine și nutrienți, care te ajută să-ți păstrezi obiceiurile bune în ceea ce privește alimentația. Este o băutură care va face o diferență colosală în viața ta”, a spus Jennifer Lopez în cadrul unui interviu.

Totodată, într-un alt interviu acordat pentru People, aceasta a povestit ce conține băutura, dar și ce beneficii are pentru organism. Se pare că până să o descopere, aceasta nu avea chiar atât de multă energie. A căutat însă cea mai bună soluție și acum o are.

Advertisement

”Lucrurile pe care le mâncam înainte eu și copiii nu ne dădeau energie. Așa că am vrut să găsesc cea mai bună soluție pentru noi, dimineața. De atunci, ne delectăm cu acest smoothie”, a mai povestit ea.

Cum se prepară băutura

Cum se prepară băutura consumată de Jennifer Lopez? În primul rând e nevoie de un blender, unde vor fi amestecate mai multe ingrediente. Conform specialistului, este vorba despre o mână de spanac, dar și de o banană congelată.

Totodată, din rețetă mai face parte și o cană de lapte de orez, două linguri de unt de migdale și  lingură de pudră proteică. Toate aceste ingrediente ajută inclusiv la recuperarea musculară.

”Este o alegere excelentă zilnic. Furnizează un aport echilibrat de fibre, Omega 3, vitamine, proteine, poate fi un excelent înlocuitor al unei mese și este o băutură care ajută și în recuperarea musculară”, a dezvăluit specialistul.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *