ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Surpriză‚ de proporții în televiziune! Adrian Hădean nu va mai face parte din juriul Masterchef

Avatar

Publicat

pe

Cunoscutul chef adrian hădean, unul dintre cei trei jurați din cadrul show-ului culinar „masterchef” de la pro tv, nu va mai continua filmările pentru cel mai nou sezon al emisiunii.

Surse de încredere au declarat, pentru ziarulring.ro, că deși hădean nu ar fi avut pretenții financiare mai ridicate față de sezoanele trecute, trustul pro ar fi refuzat să îi reînnoiască contractul din motive financiare.

Discuții

Totodată, se pare că formatul emisiunii este pentru moment în discuții, fiind posibil ca acesta să sufere câteva modificări.

Mai mult, conform surselor noastre, unul dintre posibilii înlocuitori ai lui hădean ar fi nimeni altul decât răzvan exarhu, a cărui participare ar fi fost refuzată la preselecțiile inițiale.

Debutul in bucataria profesionista l-a facut la varsta de 19 de ani, iar dupa patru ani aparea in prima sa emisiune culinara „sare si piper”, urmata de multe alte aparitii televizate. Un an mai tarziu, publica prima carte culinara, iar in 2004 isi deschide primul restaurant. In ultimii 5 ani, a facut o serie de stagii de pregatire profesionala in romania, europa (spania, franta, germania) si asia (singapore, malaezia, thailanda).

Juriul Masterchef

În ceea ce privește participarea în cadrul juriului de la masterchef, adi hădean declara, în urmă cu ceva timp, următoarele: ” masterchef este o noua etapa a carierei mele, o provocare constanta. Sunt un om norocos. In cazul meu nu mai exista bariere intre munca si pasiune, imi fac treaba cu dedicatie si obtin din ea multe bucurii si mari realizari.”

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *