ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Carmen Harra, previziuni despre viitorul Andreei Bălan: „Va avea doi copii şi doi soţi”

Avatar

Publicat

pe

Andreea Bălan trăieşte, poate, cea mai frumoasă perioadă din viaţa ani. Cântăreaţa de 31 de ani este însărcinată în patru luni, pentru prima dată, cu iubitul ei, actorul George Burcea (28 de ani).

Carmen Harra îi prevede un viitor frumos Andreei Bălan, dar nu alături de George Burcea. Scriitoarea crede că cei doi vor ajunge, până la urmă, la despărţire, iar cântăreaţa se va căsători cu un alt bărbat. „Numerologic vorbind, nu se pot acomoda unul cu celălalt. 7 cu 6 se bat cap în cap şi înseamnă o relaţie foarte dificilă, o relaţie toxică. Pe undeva s-ar completa, dar potrivirea între aceste două numere e imposibil de realizat. Nu sunt de mult împreună şi nu ştiu cât de mult vor rezista. E genul de relaţie pentru care trebuie să lucreze amândoi ca să meargă. Sunt doi oameni care văd lumea diferit; sunt atât de diferiţi încât e greu să reziste în timp. Nu văd un mariaj cu acest bărbat, ci doar o relaţie. El e un băiat foarte bun, dar într-o căsnicie trebuie să te potriveşti. Anul acesta nu-l prea ajută pe el pentru că e unul mai dificil. E un tip familist, generos, dintr-o bucată, norocos din multe puncte de vedere, inclusiv material. El i-ar putea fi un sprijin în viaţă dacă ea vrea să balanseze. Decizia acestei relaţii îi aparţine doar ei”, a declarat Carmen Harra, pentru ziarul Ring.

Numeroloaga crede că Andreea Bălan şi iubitul vor ajunge la despărţire pentru că sunt caractere total opuse şi au principii de viaţă diferite. Relaţia lor va dura, spune Harra, atâta timp cât George Burcea se va putea mula după cântăreaţă.

„El trebuie să se integreze în gândirea şi în felul ei de a fi, în dorinţa ei de a explora viaţa sub cu totul alt aspect. Oamenii nu se înţeleg, de obicei, când viziunile lor de viaţă sunt complet opuse. În timp apar prea multe divergenţe şi prea multe conflicte. (…) Dacă el nu se mulează după ea, se ajunge foarte repede la o ruptură. Compatibilitatea numerologică nu-i ajută deloc. Dacă nu lucrează la asta, şansele lor de a rămâne împreună sunt practic zero. Ea nu va accepta nimic din ceea ce vrea el”, a mai spus Carmen Harra. Potrivit numerologiei, Andreea Bălan va avea doi copii şi doi soţi. „Ea trebuie să aibă doi copii, fată şi băiat – nu ştiu care vine primul, dar cel mai probabil va avea un băiat. Rămâne de văzut dacă ambii copii ai Andreei vor fi cu acelaşi bărbat. Aici intervine liberul arbitru, e decizia ei. Dacă în următorii doi ani lucrurile nu merg bine, Andreea va decide să meargă pe drumul ei şi, apoi, să fie într-o altă relaţie. Nu vreau să le prevestesc despărţirea chiar acum, însă numerologia îi avertizează. În codul ei, ea are doi copii şi două mariaje. Profesional, are un an foarte bun din iulie încolo, continuându-şi succesul. Faptul că va avea un copil nu o încurcă deloc. De fapt, ea şi-ar dori o stabilitate şi pe plan sentimental şi ar putea să o aibă, însă preferă o viaţă tumultuoasă şi să fie mereu în centrul atenţiei. Are calităţi şi un suflet mare, dar trebuie să îşi balanseze dorinţele, câteodată duse la extrem, cu realitatea în care trăim”, a încheiat numeroloaga.

Alte profetii

Carmen Harra a vorbit si despre Lidia Buble, Gabriel Cotabita sau scandalul urias dintre Elena Basescu si SIDA.

Advertisement