ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

George Burcea povestește de ce Andreea Bălan a vrut și a doua petrecere

Un adevăr crunt a ieșit la iveală în legătură cu neînțelegerile dintre George Burcea și Andreea Bălan. E dur și trist, totodată

Avatar

Publicat

pe

Un adevăr crunt a ieșit la iveală în legătură cu neînțelegerile dintre George Burcea și Andreea Bălan. E dur și trist, totodată.


Andreea Bălan și George Burcea au decis să se separe în urmă cu câteva luni, iar de la acel moment continuă seria atacurilor dure și a nemulțumirilor pe care le au. Adevărul a ieșit la iveală. Se pare că cei doi nu se mai înțelegeau dinainte de a se căsători.


George Burcea și Andreea Bălan sunt în plin divorț, în care au de lămurit inclusiv custodia celor două fetițe ale lor. De când a intrat în show-ul Ferma, actorul nu prididește cu oferirea de detalii conjugale, ceea ce ne face, firesc, să ne întrebăm, dacă e propria lui inițiativă sau dacă acest lucru i-a fost condiționat prin contract.

În ultimul episod George Burcea a povestit că relația celor doi se deteriorase chiar înainte de a face nuntă la București, iar Andreea Bălan a fost cea care și-a dorit mult să fie mireasă și acasă. Probabil că din cauză că aveau prieteni și rude aici, era vorba și de imagine și de bani, mai ales că aveau deja copiii.


Nunta de fațadă, mirii erau deja certați


„Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni.
Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o. La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe”, a spus George Burcea.
Totodată, se pare că una dintre nemulțumirile actorului a fost aceea că Andreea Bălan nu îi respecta nici jobul și nu îi susținea nici visurile pe care le avea, acest lucru fiind unul din factorii declanșatori ai separării.
„Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă”, a mai adăugat George Burcea.


Pe de altă parte, o sursă a declarat pentru wowbiz.ro că Andreea Bălan și-a propus ca în acest proces de divorț să demonstreze faptul că soțul ei, George Burcea, nu este potrivit pentru a avea grijă de cele două fetițe. Artista vrea ca instanța să stabilească și cuantumul pensiei alimentare pe care actorul o va avea de plătit.

Advertisement