ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Legătura neașteptată dintre moartea Mădălinei Manole și cazul Elodia. Ce a observat tatăl artistei

Avatar

Publicat

pe

În urmă cu șase ani, Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, susținea că există o legătură între moartea fiicei sale și modul în care avocata Elodia Ghinescu a murit. Ce l-a determinat însă pe Ion Manole să credă acest lucru?

Legătura neașteptată dintre moartea Mădălinei Manole și cazul Elodia. Ce a observat tatăl artistei

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, le cerea magistraților să-i facă dreptate. După ce a văzut că fostul polițist, Cristian Cioacă, a fost condamnat la închisoare pentru uciderea soției sale, pe nume Elodia Ghinescu, Ion Manole a reflectat și asupra detaliilor morții fiicei sale.

Astfel că Ion Manole a ajuns la concluzia că moarte fiicei sale se aseamănă foarte mult cu cazul Elodia.

„Comentariile despre Elodia parcă sunt copiate – sângele în casă pe pereţi, soţul i-a accesat corespondenţa electronică, soţul a ţinut copilul departe de bunicii materni chiar dacă relaţiile au fost mereu bune şi Cioacă a mai avut înaintea Elodiei o nevastă de care s-a despărţit din cauza lui.

Mădălina Manole, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România

Nu zic «Bagă-l pe ăla 12 ani în puşcărie că ştiu eu că e vinovat!», eu vreau să aflu adevărul despre ce s-a întâmplat în noaptea de 13 spre 14 iulie 2010. Vom contacta avocatul părinţilor Elodiei. Dacă plătim taxele, Mădălina va fi exhumată şi se vor reface autopsia şi reconstituirea faptelor”, mărturisea Ion Manole la acea vreme.

Mădălina Manole a fost una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Aceasta și-a îndurerat familia, dar și o țară întreagă, după ce a ales să-și ia viața, înghițind furadan. A ales s-o facă chiar de ziua ei, atunci când a împlinit vârsta de 43 de ani, iar multă vreme, familia l-a învinuit pe soţul acesteia, Petru Mircea, de moartea ei. Artista a fost înmormântată la Ploiești, în cimitirul Bolovani, iar la funeralii au participat aproximativ 40.000 de oameni.

Mădălina Manole, pe numele real, Magdalena- Anca Mircea, s-a născut la data de 14 iulie 1967 la Vălenii de Munte, județul Prahova. Cariera ei a cunoscut cea mai mare ascensiune în anii `90, reușind să se claseze în topul artiștilor de primă mână din România.

Advertisement