ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dalida din “Las Fierbinți” a născut. Prima poză cu bebelușul Ecaterinei Ladin

Avatar

Publicat

pe

Dalida din „Las Fierbinți” a devenit din nou mămică. Actrița Ecaterina Ladin a adus pe lume un copil, cu câteva zile înainte de aniversarea zilei sale de naștere.

A născut „Dalida”

Actrița Ecaterina Ladin a adus pe lume, joi, cel de al doilea copil al său. Ea a fost binecuvântată cu acest dar, cu nouă zile înainte de ziua ei de naștere. Actrița a făcut publica prima fotografie a bebelusului ei. Ea și soțul ei mai au un băiat, cuplul fiind căsătorit de pe 6 iunie 2015.
“… până la lacrimi mi-e dragă viața!”, scria actrița în dreptul fotografiei în care apărea micuțul ei.

Urările de felicitări au început sa curgă pe contul de socializare al actriței, iar printre primele vedete care i-au scris mesaje s-au numărat Elvira Deatcu, Flavia Mihășan, logodnicul ei, Marius Moldovan, și Cocuța.

Cum au infleuențat-o părinții în alegerea carierei

Ecaterina Ladin a vorbit la un moment dat în cadrul unui interviu despre rolul pe care l-au avut părinţii în educaţia ei.

“Sunt absolut tot ce înseamnă părinţii mei. Fiind cea mai mică, am fost alintata familiei. Alintată însemnând toată dragostea şi toată răbdarea de pe lume. Nu eram eu, adică Ecaterina Ladin, dacă aveam alţi părinţi. Tata fiind muzician, tenor, îşi dorea ca eu să fiu pe scenă, mama îşi dorea să devin învăţătoare. Cine ştie, poate o să predau vreodată actorie (râde).

Deocamdată, i-am împlinit visul tatei. Mi s-au oferit de toate, de la cursuri de dans, de pian, până la cursuri de engleză, în condiţiile în care financiar nu stăteam foarte bine. Au făcut tot posibilul ca să nu-mi lipsească nimic. Am moştenit toate calităţile părinţilor mei: bunătatea, generozitatea, dragostea pentru copii, puterea de muncă şi, mai ales de la tata – încăpăţânarea”, a mărturisit actrița care interpretează personajul Dalida din serialul “Las Fierbinți”, conform adevarul.ro.

Advertisement

Actrița a povestit despre cum a ajuns să interpreteze rolul Dalidei din serialul „Las Fierbinți”. Ea spunea ca a dat un casting, desi nu este nici acum sigura daca aceea a fost cea mai bună proba din viața ei, dar știe că a avut foarte mari emoții.

„Am dat un casting. Nu ştiu dacă a fost cea mai bună probă din viaţa mea, dar Dragoş Buliga mă văzuse în nişte spectacole şi cred că acolo am fost mai bună. Prima zi de filmare nici nu o ţin minte. Emoţiile erau mai mari decât bucuria“.

Actrița mai spunea ca oamenii o opresc deseori pe stradă pentru a o întreabă despre serialul care a consacrat-o. De asemenea, oamenii mai sunt curiosi sa afle dacă filmările pentru serial au avut loc chiar in localitatea Fierbinți din apropierea Capitalei.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *