ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Corina Dănilă a rămas uluită! Cum și-a găsit mașina când a coborât din bloc

Avatar

Publicat

pe

Vedeta de televiziune Corina Dănilă a avut parte de o surpriză neplăcută, zilele trecute, când și-a găsit mașina vandalizată în parcarea blocului unde locuiește.

Corina Dănilă și-a găsit mașina cu parbrizul spart

Corina Dănilă și-a găsit mașina în parcare cu parbrizul spart. Frumoasa vedetă nu știe ce s-a întâmplat cu mașina sa. Poate a fost un accident sau poate are un vecin care îi dorește locul de parcare, chiar nu se știe, dar vedeta nici nu a făcut vreun demers să afla exact ce s-a întâmplat.
A pus mâna pe telefon și a sunat la o firmă de specialitate, care a venit și i-a înlocuit parbrizul imediat. Jurnalista a scris un mesaj scurt pe Facebook, prin care a spus ce a pățit. “Mi-am găsit mașina īn parcare cu parbrizul spart. Cei de la parbrize au fost prompți și profesioniști, l-au înlocuit în 20 de minute! Mulțumesc”.

Vedeta locuiește la bloc, după ce a pierdut casa în favoarea băncii

Vedeta este nevoită să-și lase mașina în parcarea blocului unde locuiește de când banca i-a luat casa din apropiere de București. Corina Dănilă a făcut un credit imens de 1,7 milioane de lei, când forma un cuplu cu Norris Măgeanu. Creditul a fost făcut în franci elvețieni, iar când moneda a crescut mult peste așteptări, vedeta nu și-a mai putut permite să plătească, mai ales că se și despărțise de partenerul de viață, așa că banca i-a luat casa.

Corina Dănilă a fost alături de medici și asistente pe perioada stării de urgență, pe care i-a susținut cum a putut, adică prin mesaje postate pe Facebook.

“Suntem în stare! Depășim urgența! Împreună! E momentul sa fim mai apropiați cum n-am fost vreodată, chiar acum când trebuie să păstrăm distanța dintre noi!

Lăsăm panica deoparte, stăm acasă și menținem strict igiena! Un gând bun tuturor celor care trag din greu în această perioadă, pentru ca nouă să ne fie mai ușor: medici, asistente, personal medical, șoferi de pe ambulanțe, inspectori sanitari, farmaciști, vânzători, polițiști și, nu în ultimul rând, jurnaliști!! Mulțumesc!! Plecăciune!!”, a scris frumoasa vedetă.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *