ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Inna arată… tot. Nici măcar nu mai e nevoie de fantezie

Avatar

Publicat

pe

Inna continuă să își incite fanii, iar Deliric, noul ei iubit, e de acord cu asta. Practic, o susține și chiar îi face fotografiile incendiare. Ultima a dat pe spate toată suflarea masculină.

De parcă nu era destul că i-am admirat popoul într-o serie de fotografii distribuite de Deliric pe contul său de Instagram, în care mușcă, cu poftă, din el, acum vedem și mai mult. În ultima fotografie postată, Inna apare într-un costum de baie minimalist, cu șnur. În plus, poziția artistei e de așa manieră, încât ai senzația că nu poartă slipi defel.

Una dintre artistele cu cea mai mare priză la publicul tânăr din România, Inna se afla în aceste zile în vacanță alături de iubit, în Dubai, la căldură. Mari iubitori de soare și mare, cei doi au decis că aceasta e destinația perfectă, pentru a fugi de toamna mohorâtă din țară. Ei au mai petrecut și în vară o vacanță la malul mării, pe litoralul românesc.

Bijuteria erotică dusă în Dubai

Inna și rapperul Deliric formează un cuplu de luni bune, însă ei și-au oficializat relația abia la finele lunii iulie. Atunci, Inna a acordat un interviu în exclusivitate revistei Elle și a povestit inclusiv despre noua persoană din viața ei. Deja legătura dintre Inna și Deliric era pe buzele tuturor, după ce tinerii artiști au fost văzuți de mână și în alte ipostaze tandre prin oraș, în București. Inna (Elena Alexandra Apostoleanu) are 34 de ani, iar Deliric (pe numele său real Răzvan Eremia) are 38 de ani.

Din vacanța petrecută împreună la mare în România, Inna a incitat din nou fanteziile bărbaților, etalând o bijuterie erotică pe care a purtat-o tot timpul. Vedeta a purtat un costum de baie oranj, și un colier auriu, subțire care-i înconjoura pubisul și fesele. Și în Dubai, vedeta a luat cu ea lănțișorul de aur.

Advertisement