ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Preotul din Otopeni: Petru Mircea N-A FĂCUT PARASTAS pentru Mădălina

Ieri, la împlinirea a trei ani de la moartea Mădălinei Manole, la mormântul artistei a fost pelerinaj

Avatar

Publicat

pe

Ieri, la împlinirea a trei ani de la moartea Mădălinei Manole, la mormântul artistei a fost pelerinaj.

Dacă părinţii au făcut parastas pe 6 iulie, iar vineri au plecat la o mănăstire lângă Târgovişte, Petru Mircea n-a făcut nicio pomenire în Otopeni.

14 iulie este o zi tristă pentru cei care au îndrăgit-o pe „fata cu părul de foc”. În ciuda scandalurilor dintre părinţii Mădălinei, Ion şi Eugenia Manole, şi Petru Mircea, rânduielile bisericeşti au fost respectate, până în acest an, de ambele părţi. În 2013, se pare că fostul soţ al artistei a renunţat. „La noi nu s-a făcut niciun parastas pentru Mădălina. Eu sunt plecat în concediu acum, dar nu am mai ţinut legătura cu Petru Mircea. Ştiu că într-unul dintre anii trecuţi a făcut parastas la o altă biserică din Otopeni”, a declarat, pentru „ring”, preotul Radu Dima, parohul Bisericii „Sfântul Nicolae” din Otopeni, cel pe care Mădălina l-a adus să le sfinţească vila în care locuiau.

„Nu s-a făcut parastas la Otopeni”

Nici la celelalte două biserici din oraş nu s-a ţinut vreo slujbă specială. „Nu s-a făcut niciun parastas la noi. Putea să facă oriunde în altă parte, dar la noi nu s-a făcut”, a spus şi preotul paroh Radu Mihai Bujor de la Parohia Otopeni. Părinţii Mădălinei au făcut însă parastasul la o biserică din Ploieşti, iar vineri, 12 iulie, au plecat la o mănăstire de lângă Târgovişte unde, sâmbătă, au împărţit pachete şi s-au rugat pentru sufletul fiicei lor.

„Colegii ei artişti postează pe Facebook, dar nu vin la mormântul ei”

Daniel Gheorghe, prieten şi fan al Mădălinei Manole, a venit de la Medgidia pentru a aprinde o lumânare la căpătâiul celei pe care a iubit-o. „Artiştii care postează pe Facebook sau spun prin ziare cât regretă moartea Mădălinei nu au trecut pe la mormântul ei nici acum, nici altă dată. Până anul trecut, am fost în fiecare weekend şi nu am văzut pe nimeni”, a spus Daniel Gheorghe.

3 ani au trecut de la decesul Mădălinei Manole şi nici până acum la mormântul ei nu s-au făcut lucrări speciale, fiind vegheat de aceeaşi cruce de lemn.

Advertisement

“Am mers sâmbătă dimineaţă la mormântul Mădălinei cu fosta sa colegă de scenă, Ştefania Ghiţă. Ca în fiecare an, am dus flori şi un tablou.” DANIEL GHEORGHE (prieten şi fan al Mădălinei Manole)

https://ziarulring.ro/stiri/monden/216283/Preotul-din-Otopeni-Petru-Mircea-n-a-facut-parastas-pentru-Madalina

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *