ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mesajul neașteptat al Andreei Bălan, după ce a încercat să reia legătura cu Keo. Fanii au reacționat imediat

Avatar

Publicat

pe

Andreea Bălan se pare că este pregătită să riște! Vedeta a postat un mesaj, foarte urmărit pe rețelele de socializare, în care pare că vrea să meargă mai departe, după despărțirea de George Burcea. Să riște oare să se arunce într-o nouă  poveste de iubire? Sau poate una veche, după cum susțin gurile rele, mai ales după ce vedeta a început să-l urmărească pe fostul său iubit, Keo.

Mesajul neașteptat al Andreei Bălan, după despărțirea de George Burcea

Cântăreața Andreea Bălan a trecut prin momente grele, în ultimele luni, după ce paradisul ei a fost spulberat de certurile cu partenerul de viață, George Burcea. S-au spus foarte multe lucruri, au fost acuzații de o parte, dar și de cealaltă, iar vedeta a concluzionat că actorul nu o mai dorește.

Vedeta s-a scuturat de amintiri și pare dispusă să lase toate problemele în urmă. Mai mult, a început să-l urmărească pe rețelele de socializare pe fostul său iubit, Keo. Andreea Bălan a postat recent un mesaj plin de entuziasm, scurt, dar foarte concis. ”Sa risti e mai bine decat sa regreti”, a scris frumoasa vedetă pe pagina sa de Facebook. În plus, aceasta a adăugat și o poză recentă, în care se prezintă cu un corp de invidiat. Nici nu pare că ar fi născut de două ori!

Fanii săi nu s-au lăsat așteptați și au copleșit-o cu mesaje de susținere care mai de care. Postarea sa a primit peste 6.100 de like-uri, iar aproape 120 de fani au adăugat comentarii. Cu toții au felicitat-o pe vedetă și i-au urat succes în riscurile asumate.

Mesajul neașteptat al Andreei Bălan, după despărțirea de George Burcea

Fanii au asaltat-o cu mesaje de susținere

”Bravo Andreea ! Asa este ! Iti trebuie curaj sa risti si o inima de fier sa treci peste incercarile nereusite ! Iti doresc succes mai departe si un om pe masura ta. Altfel, le faci tu pe toate !”, ”Adevarat dar periculoasă afirmația, poate fi interpretată din multe puncte de vedere. Succes în continuare şi ai grijă de cele două comori ale tale. Apropos, faceam baby disco duminica de la ora 16 cu piesele Andre acum multi ani, erau copiii în extaz, ca DJ era superb să simți atmosfera, una autentică”.

”Fotografia aceasta este relevantă pentru afirmația din postare dar și bestială pentru coperta unei reviste ”, ”Adevărat ,toată viața ai întrebarea risc sau nu ?. In orice problema,după mine prima este căsătoria,apoi vin și celelalte ,depinde și de noroc ,dramul de noroc dacă îl ai ,te ajuta.Frumoasa fotografia ,sa revenim la adevăr,o seara plăcută”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor săi.

Advertisement