ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mesajul lui George Burcea: “Te-aș săruta până ți-aș face urme”. Nu, nu este pentru Andreea Bălan!

Avatar

Publicat

pe

Situația se înrăutățește pe zi ce trece în familia Burcea-Bălan. Ce face George în aceste momente extrem de tensionate? Ultimul mesaj din mediul online a luat prins surprindere pe toată lumea.

George Burcea, mesaj surprinzător în plin „război” cu viața: “Te-aș săruta până ți-aș face urme”

Ultimele săptămâni au fost extrem de dure atât pentru Andreea, cât și pentru George. Cu toate astea, ambii încearcă să rămână cu picioarele pe pământ. Blondina pare că și-a îndreptat privirea strict către cele două micuțe de care are grijă exclusiv, iar actorul s-a refugiat în meseria pe care o iubește la maximum. Deși din Paradisul lor s-a transformat ușor într-un Infern, vedetele continuă pe drumul ales și se îngrijesc în continuare de carierele lor.

„Aș muri cu tine de gât, teatrule și te-aș săruta până ți-aș face urme pe podele…Primește-mă și astă seară în brațele tale și dă-mi liniște, zâmbete, lacrimi…dă-mi bucurie să bucur oamenii, să-mi bucur sufletul, prietenii, dușmanii 19:30- la @tnb.ro Biloxi Blues ❤️?”, a fost mesajul postat azi de către George Burcea.

Mesajul emoționant al lui George Burcea. În ce se refugiază după ultimele evenimente?

Dosar penal pentru consum de droguri

„La data de 21 februarie a.c.,în jurul orelor 10:00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, județul Ilfov. Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”
Raportul Poliției

Advertisement