ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Pe ce dă banii Simona Gherghe, când merge la mall. Fosta vedetă Antena 1 a recunoscut mica ei slăbiciune

Pe ca dă banii Simona Gherghe, când merge la mall

Avatar

Publicat

pe

A renunțat la televiziune și și-a îndreptat privirea spre familia ei, care nu de mult a ajuns la 4 membri. Când nu este ocupată cu familia, Simona Gherghe preferă să meargă la mall, dar nu numai în căutare de noi hăinuțe pentru cei doi micuți ai săi, ci și pentru a-și satisface singură poftele.

Pe ce dă banii Simona Gherghe, când merge la mall?

Simona Gherghe a devenit prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct” de la Antena 1 în 2010. Șapte ani mai târziu, fosta moderatoare TV s-a cununat religios cu Răzvan, perioadă în care era și însărcinată cu o fetiță. Micuța lor s-a născut la finalul lunii mai a lui 2017, timp în care vedeta a făcut o pauză de la televiziune. În primăvara anului 2019, Simona a intrat în concediu de maternitate, pentru a deveni mămică pentru a doua oară. Nu s-a mai întors pe sticlă, Mirela Vaida luându-i locul la ”Acces”. Astfel, acum, Simona are mai mult timp pentru familie, dar și pentru ea.

Sursa foto: Instagram Simona Gherghe

De altfel, chiar zilele trecute a preferat să petreacă o vreme singură, făcându-și poftele. Fosta vedetă Antena 1 iubește popcornul, drept urmare a găsit o clipă pentru a se strecura din casă și a-și delecta papilele cu floricele. Simona s-a plimbat într-un centru comercial din zona Băneasa și și-a cumpărat o pungă de popcorn din care a mâncat cu poftă. A mers prin magazine, s-a uitat cu interes la diferite vitrine și și-a încărcat, practic, bateriile.

„Fiecare vizită la mall se lasă cu o pungă de floricele”

„Deja tradiționala poză cu popcorn! Iubesc floricelele de porumb și îmi plăcea tare mult să-mi fac acasă, în ceaun. Doar că, de când cu copiii, nu mai pot mânca în preajmă lor. Știți deja că popcornul și alunele sunt printre cele mai periculoase alimente, cu mare potențial de înec, la copiii sub 4 ani. Așa că fiecare vizită la mall se lasă cu o pungă de floricele, pe care le devorez până acasă ??‍♀️”, a scris fosta prezentatoare TV pe Instagram.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *