ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Iulia Albu a umilit-o pe Andreea Bălan la TV. Toată România a auzit acest cuvânt urât

Avatar

Publicat

pe

Iulia Albu vine din nou cu afirmații dureroase pentru fanii unor vedete. Celebrul critic de modă a luat-o la puricat din nou pe Andreea Bălan. Ce a spus despre fosta parteneră a lui George Burcea?

Iulia Albu, umilințe pentru Andreea Bălan

Iulia Albu a răscolit din nou fanii multor vedete de la noi. Celebrul critic de modă a adus critici aparte în cadrul ediției de ieri a emisiunii „La Măruță”. Inivitată în platou pentru a critica posturile și vestimentațiile în care se află multe din personajele din showbiz-ul românesc, aceasta nu s-a abținut în privința niciunui detaliu, astfel a comentat ultimele apariții ale vedetelor de pe rețelele de socializare.

„Andreea Bălan e într-o eternă zonă de dansuri. Asta nu înseamnă că trebuie să poarte aceste ţinute şi în viaţa de zi cu zi. Când nu primim de la Instagram, primim de la alţii un tort. E cea mai penibilă chestie pe care am văzut-o de la Andreea Bănică, cu bombeul pe cutiile cu bulion”, a spus Iulia Albu. De asemenea, nu s-a lăsat mai prejos nici când a venit vorba despre unele din cele mai cunoscute soliste de la noi precum Antonia sau Anda Adam, pe care le-a comentat la sânge.

„Antonia a recidivat. Acum e mai puţin prelucrată, arată mai aproape de proporţiile ei reale. Încurajăm naturaleţea, chiar şi pe coperte. Pozează în ipostaze mai puţin fericite, nu la fel de prost ca Anda Adam”, a mai spus Iulia Albu.

„Nu arată bine, nu are nimic”

Nu este pentru prima oară când criticul o ia la puricat pe cunoscuta jumătate a trupei Andre, pentru că solista se pare că nu primește sfaturile potrivite din partea celor cu care lucrează pe partea imaginii.

„Am ratat și prima nuntă a Andreei Bălan și, apparent, am ratat-o și pe a doua. Nu-mi vine să cred, sunt profund dărâmată, dar trecând peste această situație, ținuta Andreei Bălan a fost foarte aproape de a fi una reușită. A fost foarte aproape, dar a eșuat, din păcate. Nu este o problemă să porți o rochie de mireasă cu o jachetă din piele, dar este o problemă ca acea fustă să arate impecabil, în sensul în care să fie complet finisată. Ea (n.red rochia) nu arată bine, nu are nimic punk. Ea ar fi trebuit să fie târâtă prin noroi, ruptă, vopsită, pus amprente, orice voiați, semen, mesaje punk, absolut orice, dar mai puțin cum arată. Și, bocancul acesta purtat fără o șosetă la o femeie nu este draguț, Andreea”
Iulia Albu

Advertisement