ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mâncarea favorită a lui Victor Ponta. Daciana Sârbu a dat din casă

Avatar

Publicat

pe

Liderul ProRomânia, Victor Ponta, și europarlamentarul Daciana Sârbu, și acum, după 14 ani de căsătorie, sunt la fel de apropiați, iar căsnicia lor merge ca pe roate, sau cel puțin așa se vede de afară.

Mâncarea favorită a lui Victor Ponta

După ce, la Bruxelles, a activat ca europarlamentar, încă din 2007, soția liderului ProRomânia, Daciana Sârbu s-a retras din politică și a avut timp să facă și cursuri de specialitate la o prestigioasă școală de cofetărie de la Paris, Le Cordon Bleu. Fosta politiciană încă mai are timp să se ocupe de afacerea ei, o cofetărie, gospodărie și de bucătăreală, cum se mai spune în popor.

Mâncarea favorită a lui Victor Ponta. Daciana Sârbu a dat din casă

Susținută de Victor Ponta, Daciana și-a deschis o afacere, e vorba de o cofetărie, dar în ultima vreme nu prea le-a mers bine nici lor cu afacerea. Printre multele rețete pe care le folosesște în labortatorul cofetăriei sale, se află și cele tradiționale, de la bunica, dar, după cum a dezvăluit chiar Daciana, și câteva rețete favorite ale soțului.

Daciana Sârbu a dat din casă

Într-un interviu acordat recent de Daciana, jurnaliștii au întrebat-o care sunt prăjiturile preferate de Victor Ponta, aceasta răspunzând fără perdea că preferă prăjiturile tradiționale, precum ciocolata de casă și salamul de biscuiți. În același interviu a povestit despre cartea de bucate pe care aceasta a publicat-o, carte în care se regăsesc aproape toate rețele bio pe care le folosește în laboratorul cofetăriei sale.

”Fac alegeri sănătoase în mare parte a timpului. Nu mănânc carne, decât atunci când e pregătită de Adi Hădean. Mănânc pește, iar Irina mă ceartă, pentru că spune că și peștii au suflet. Îmi place să mănânc, așa că nu pot să mint, am și plăceri vinovate, precum cartofii prăjiți și dulciurile – în special cele cu bezea.”, a povestit Daciana.

Ca toată lumea, din păcate, și Daciana a avut de suferit de pe urma pandemiei, afacerea ei având pierderi financiare, dar conform unor date, afacerea Dacianei a avut de suferit și în trecut, având pierderi, la finalul lui 2019, de 501.045 de lei, aproximativ 105.000 euro.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *