ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mihai Bobonete și Iulia Albu, dialog savuros la Pro TV. Ce și-au spus în direct la Măruță

Iulia Albu a fost prezentă, ca în fiecare ediție de marți, în emisiunea ”La Măruță”, prezentată de această dată actorii din Las Fierbinți Mihai Bobonete, Mihai Rait și Costi Diță. La această ediție, Mihai Bobonete a avut un dialog absolut savuros cu fashion editor-ul.

Avatar

Publicat

pe

Iulia Albu a fost prezentă, ca în fiecare ediție de marți, în emisiunea ”La Măruță”, prezentată de această dată actorii din Las Fierbinți Mihai Bobonete, Mihai Rait și Costi Diță. La această ediție, Mihai Bobonete a avut un dialog absolut savuros cu fashion editor-ul.

Mihai Bobonete și Iulia Albu, dialog savuros la Pro TV

Iulia Albu nu a mai comentat ținutele de pe Instagram ale vedetelor de această dată, dar a comentat ținutele celor trei actori prezentatori. Imediat de cum și-a făcut apariția Mihai Bobonete i-a zis Iuliei Albu:

”Aduci un pic (n red. semeni un pic) cu Anna Lesko sau cu Adelina Pestrițu”, i-a zis Mihai Bobonete. La care Iulia Albu a declarat ”Mi s-a mai spus”.

Tot Mihai Bobonete a ținut să o întrebe și dacă aceasta a venit însoțită de găină. Dialogul ce a urmat a fost absolut savuros.

– ”Ai venit și cu….(n red. găina)?

– Nu, nu am venit cu găina, dar o să îți trimit două ouă!

– Eu am ouăle la mine”, a fost discuția dintre cei doi.

Advertisement

În continuare, Iulia Albu le-a comentat ținutele celor trei actori, promițând că mâine va reveni în emisiune unde va comenta ținutele vedetelor pe Instagram.

”Mihai Rait – Tinuta extraordinar de plata. Ai o nevasta foarte frumoasă

Costi Diță – Soseta neagra, cea mai lipsita de expresivitate, am vazut o poza mai reusita cu tine in galben.

Mihai Bobonete – Tu esti bine, esti monocrom”, a spus Iulia Albu în această ediție a emisiunii.

Mihai Bobonete, Mihai Rait și Costi Diță vor prezenta și mâine emisiunea ”La Măruță”

Mihai Bobonete și colegii săi vor reveni și mâine în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cât despre Cătălin Măruță, acesta a declarat că și fiul său, David, s-a infectat cu noul coronavirus.

”Din pacate David e in gasca noastra de azi, nu mai e negativ, este si el pozitiv. Gasca noastra s-a mărit de acum. Stam acasă, în izolare. Eva si Andra au iesit din prima pozitive, David a iesit si el azi pozitiv, era fericit pe de o parte ca nu o sa mai stea departe de noi”, a mărturisit Cătălin Măruță astăzi.

Ieri, Cătălin Măruță a vorbit despre starea sa de sănătate.

”14 zile suntem acasa, starea de sanatate este buna, am doar stari de febra spre seara, mai tusesc din cand in cand, daca e pana acum, o să trec usor peste boala. Am ramas fara miros, fara gust, dar este un simptom specific. Andra este si ea infectata, ea are dureri musculare, Eva e cea mai energica dintre noi”, a spus Cătălin Măruță în ediția de luni a emisiunii sale.

Advertisement