ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

O mai țineți minte pe Celia? Artista a părăsit țara în urmă cu mulți ani, a devenit mamă și abia o mai recunoști FOTO

Cristina Ioana Socolan, cunoscută sub numele de Celia, duce o viață de vis! Aceasta a decis deja de mulți ani să părăsească România și să se mute alături de soț și de părinții acestuia în Australia.

Avatar

Publicat

pe

Cristina Ioana Socolan, cunoscută sub numele de Celia, duce o viață de vis! Aceasta a decis deja de mulți ani să părăsească România și să se mute alături de soț și de părinții acestuia în Australia. Cum arată acum și ce o face să vină din ce în ce mai des pe meleagurile natale?

Cum arată viața Celiei?

Celia se bucură de fiul său, care anul acesta a intrat la școală, și de liniștea și pacea care domnește în familia sa. Din păcate, a trecut prin câteva clipe teribile în urmă cu puțin timp atunci când a pierdut o sarcină. Acum, artista și-a revenit și preferă să-și canalizeze energia și gândurile pozitive asupra micuțul de care trebuie să aibă grijă.

Lăsând la o parte încercarea grea pe care a primit-o de la viață, solista pare că a înflorit de ceva vreme, au scos în evidență fanii ei. Deseori este întrebată de doamne și domnișoare dacă a apelat la medicul estetician sau nu. Bruneta le-a mărturisit că nu, dar are niște trucuri de make-up care îi îmbunătățesc vizibil trăsăturile.

Cum arată acum viața Celiei?

„Și-a dorit întotdeauna să-și găsească fericirea”

Celia s-a căsătorit cu alesul inimii sale în anul 2013. Cel care i-a devenit soț locuiește în Australia, așa că vedeta noastră l-a urmat la scurt timp după ce povestea lor de dragoste a devenit una mai serioasă. Cei doi și-au propus încă de la începutul căsătoriei să locuiască atât în România, cât și în Australia, la bunicii copilului lor. Acesta lucru s-a și întâmplat, mai cu seamă că de curând Celia și-a reluat cariera muzicală pe care o neglijase.

Prietenul și nașul ei, Costi Ioniță, i-a fost alături clipă de clipă, chiar și după ce a ales să plece din România. Legătura dintre ei nu s-a rupt, iar prietenia ei s-a dovedit a fi una de drum lung. „Îi doresc să fie fericită pentru că merită. Mă bucur pentru ea. Și-a dorit întotdeauna să-și găsească fericirea și iată că a reușit. Soțul ei este un om extraordinar, la fel ca ea. Le urez casă de piatră și viață lungă împreună. Fericirea și jumătatea…mă bucur că Dumnezeu a ajutat-o să le găsească”, spunea Costi Ioniță în 2013.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *