ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Iulia Albu a umilit-o pe Adelina Pestrițu live, la TV. Cătălin Măruță, uimit de cuvintele dure

Avatar

Publicat

pe

Războiul dintre Iulia Albu și Adelina Pestrițu a avut rădăcini în rubrica fashion editorului, care i-a comentat negativ ținutele de multe ori.

„Rochia este o catastrofă/ Nu toate femeile care au mulți followeri știu să se îmbrace/ Operațiile ei estetice nu sunt reușite”, sunt câteva dintre replicile criticului de modă. Acuzele au continuat subtil în mediul online din partea Adelinei Pestrițu, dar drastic în expertizele Iuliei, la TV. În urmă cu cinci zile, bruneta, invitată ”La Măruță”, a dat o altă direcție acestei răfuieli, punctată astăzi de adversara sa.

Războiul dintre Iulia Albu și Adelina Pestrițu continuă

Adelina Pestrițu a fost invitată recent în emisiunea ”La Măruță”, unde a vorbit despre cele mai recente evenimente din viața sa și a acceptat să fie parte a unui joc pus la cale de Cătălin Măruță, cel care, de altfel, a și fost sămânța de scandal dintre ea și Iulia Albu.

Bruneta a fost provocată să descrie fiecare personaj propus de echipă într-un cuvânt. Deși cu toții am fi crezut că a-l descrie pe fostul iubit sau fostul soț ar fi fost punctul culminant, iată că peste ei s-a trecut rapid, Adelina descriindu-i drept ”mișto” sau ”haioși”.

Iulia Albu a fost cea care i-a ridicat probleme, în condițiile în care cele două se vedeau reciproc deja personajele negative ale unui film cu un scenariu stângaci.

Astfel, întrebată cum ar caracteriza-o pe fosta sa colegă, după ce s-a fâstâcit, bruneta a spus ”răutăcioasă”. Dar nu ceea ce s-a întâmplat în emisiune ar fi deranjat-o pe creatoarea de modă, susține chiar aceasta, ci mesajul publicat de Adelina ulterior pe rețelele de socializare.

Advertisement

„După cum mă știi, eu primesc și apreciez critica constructivă pe care oamenii o fac, însă tu nu poți face asta. Pe de altă parte, sunt puțin mai liniștită că totuși cineva te plătește să îți etalezi frustrările pentru că nu mai ești nevoită să mă suni pe mine să te împrumut cu bani.

E o minune că nu te-ai potolit când ți-ai luat palmele în culise (nu de la mine), dar nu spun mai multe. (…)Ești atât de punctuală și prețioasă încât și ceasurile dispar în prezența ta. Mare minune și asta”, este o parte din mesajul Adelinei Pestrițu.

Replica designerului 

”Aș dori să îmi exercit dreptul la replică, a venit Adelina aici și a făcut cotcodac și alte gesturi. Eu am ales să vin aici și să spun ce am de spus. Doar nu suntem legați de mâini si de picioare să nu putem spune ce avem de spus. 

A fost înjositor pentru ea să critice o poză cu mine. A spus doar cotcodac. Apoi eu am făcut rezumatul emisiunii. Nu mi se pare deloc greșit, dar ce a apărut apoi e de comentat.

E important ce a scris ea pe story, o să vă spun de ce. Eu nu am vrut să ajungem aici. O să citesc răspunsul meu, nu vreau să plictisesc oamenii. Am făcut sondaj pe Instagramul meu, din respect, nu voi publica răspunsurile. Nu o avantajează pe Adelina Pestrițu”, a spus Iulia Albu, în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV. 

Iulia Albu, mesaj pentru Adelina Pestrițu

”Astazi am ALES. Am ales sa vorbesc. Am ales pentru fetita Adelinei sa nu public mesajele pe care le-am primit pe Instagram. Niciun copil nu ar trebui sa citeasca Asa ceva despre mama ei. Insa, in primul rand, am ales, din respect pentru fiica mea, sa vorbesc. Si pentru voi, toti care mi-ati scris.

Eu sunt platita sa analizez in baza competentelor mele profesionale tinute si imagini. Toti suntem supusi greselii, dar doar cei mai inteligenti dintre noi isi pot asuma critica. Adelina, eu si cu tine nu ne-am facut niciodata confidente, neavand neaparat ceva in comun…

Advertisement

Sunt scaune pe care nu am vrut niciodata sa stau dar mereu am putut sa ma privesc a doua zi in oglinda. Da Adelina, este o rusine sa fii frustrat si ipocrit. Si da, femeile destepte si evoluate chiar se sustin intre ele.
Tu nu ai caderea, insa, sa tii discursuri feministe.

Eu nu am nevoie sa imi fabric trecutul pentru ca nu am nimic de ingropat.
Nu imi amintesc sa te fi sunat sa iti cer bani imprumut, insa mi se pare josnic sa incerci sa ataci pe cineva in acest mod.

Tu nu poti sa tii discursuri feministe atata timp cat sustii ca o femeie ar trebui “sa se potoleasca” atunci cand cineva o abuzeaza, si insinuezi ca ai fi fost de fata in momentul in care o alta femeie a fost abuzata si nu ai facut nimic in acest sens.

Dar tu te bati cu pumnul in piept ca nu sustii violenta. Da, Adelina, sa fii frustrata si ipocrita este o rusine. Ar fi trist totusi daca, dupa 10 ani de cand fac acest tip de rubrici, nu s-ar fi inteles ca rochiile nu se poarta cu ceas. Asta ai vrut sa spui, nu? Eu, Adelina nu voi face presupuneri legat de modul in care tu iti castigi sau ti-ai castigat banii.

Ai facut-o chiar tu de-a lungul timpului prin propriile declaratii. Te asigur ca mie nu imi va “pune“ sau “lua” nimeni bani “peste” sau “sub” contractul pe care l-am negociat. Eu nu imi doresc nicio controversa cu tine. Iar tu, din nou, nu ai caderea sa te incluzi in categoria “noi influencerii”.

Pentru fiecare fata pe care tu ai invatat-o ca are nevoie sa se schimbe total pentru a se putea privi in oglinda exista trei fete pe care le-am invatat sa se iubeasca si sa se accepte luptand real pentru a fi ele insele.

Maine ii voi privi in ochi, online, pe elevii Colegiului National Gheorghe Lazar si le voi spune ca drumul pe care l-au ales, desi nu este cel mai scurt, este cel corect. O voi face cu mandria unei constiinte impacate ca am spus ceea ce trebuia spus”, este mesajul postat de Iulia Albu pe Facebook, pe care l-am redat integral, needitat sau trunchiat.

Advertisement