ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mara Bănică, război cu colegii din presă. ”Este mult prea mult! Acum câțiva ani am jurat asta!”

Avatar

Publicat

pe

Mara Bănică a fost enervată la culme de o publicație din România. Cunoscuta jurnalistă vine în prim-plan cu un mesaj extrem de dur pentru colegii săi din presă. Ce a făcut-o pe aceasta să dea cărțile pe față și cum își va face dreptate?

Mara Bănică, război cu colegii de presă

Mara Bănică și-a spus în repetate rânduri părerea mai puțin bună despre câteva din publicațiile din România, însă de data aceasta nu s-a mai putut stăpâni și a pus cărțile pe masă. Aceasta i-a atacat dur pe jurnaliștii care au scris că a decedat. Mara a scris într-un mesaj pe rețelele de socializare ce s-a întâmplat și a clarificat toată nebunia care se crease în rândul celor care o urmăresc.

Jurnalista nu doar că a reacționat dur în mediul online, ci va trece și la fapte. Bruneta a susținut că cel care este responsabil a plăti în instanță, pentru că atât ea, cât și membrii ai familiei sale au depus plângeri penale.  Toți cei care o îndrăgesc o susțin neîncetat și îi doresc să meargă până la capăt pentru a-și face dreptate.

„Mi-am promis că nu o s-o fac, dar deja e prea mult”

“Eu pot înțelege că titlurile din ziare atrag clickuri, iar clickurile înseamnă bani. Dar să publici o știre cu titlul ‘Mara Bănică a murit’, în condițiile în care nu doar că nu este adevărat, dar mai am și o familie care se poate șoca pe viață de la o asemenea chestiune, mi se pare ceva strigător la cer. Îl anunț pe calea asta pe inconștientul care a promovat o astfel de știre falsă că prin avocata mea Ionela Vasile, atât eu cât și membrii familiei mele am depus plângeri penale. Acum ani de zile mi-am promis că niciodată nu voi da în judecată un coleg de presă, dar deja mi se pare mult, mult prea mult”
Mara Bănică

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *