ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Liviu Guță face dezvăluiri șocante. Acum este plin de bani, dar în trecut a dormit pe străzi

Avatar

Publicat

pe

Cunoscutul manelist Liviu Guță are o viață frumoasă și nu se poate plânge de lipsa banilor din belșug, pentru că are parte de evenimente cu carul. Deși acum conduce mașini de sute de mii de euro, a avut o perioadă în viața sa în care trăia cu greu.

Liviu Guță, dezvăluiri șocante despre viața lui

Unul dintre cei mai iubiți maneliști, deja de mulți ani în domeniu, nu s-a bucurat mereu de o viață liniștită sau sigură. Cu toate că acum conduce o mașină de sute de mii de euro, a avut parte de o perioadă extrem de grea în viața lui, perioadă în care nu-și permitea nici strictul necesar. “Asta nu e maşină, e navă spaţială! Merge singură, nu mă scoate de pe bandă, am masaj în scaun, ba chiar ştie şi unde trebuie să parcheze. Îşi alege singură locul, calculează distanţa dintre maşini şi se opreşte. Am nouă senzori exteriori pentru parcare. Eu doar apăs pe un buton şi o las să-şi facă treaba”, a spus Liviu Guță, pentru click.ro.

Liviu a mai mărturisit că cele mai grele amintiri sunt într-un lagăr de refugiați din Viena, loc în care a ajuns pe când avea doar 22 de ani. Cântăreațul a povestit că nu dispunea de libertate și că timpul și-l petrecea exclusiv în clădire. Mesele erau trei la număr, dar erau sărace și aceleași. La prânz primeau ciorbă care avea puține carne, orez și multe lactate.

Liviu Guță, mărturisiri șocante despre viața lui

„Am băut tone de lapte”

„Cred că am băut tone de lapte, mi se luase, nici acum să nu-l văd. Ne lăsau, la prânz, câte două ore, să ne plimbăm prin curte. I-am învăţat pe toţi macao, jucam cărţi pe ţigări, adidaşi, câştigam mereu. Iar pe la orele 20.00, după ce musulmanii îşi spuneau rugăciunile de seară, eu mă urcam pe patul lui Sebi şi, cu un microfon improvizat, cântam muzică populară şi manele. Dansau toţi, se distrau, devenisem popular, eram răsfăţat de toţi!”
Liviu Guță

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *