ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Liviu Vârciu cum nu l-ați văzut niciodată. Și el s-a amuzat

Avatar

Publicat

pe

Este arătos, simpatic și talentat. Avea 21 de ani când a devenit tătic, cânta manele, iar acum a găsit o poză nostimă din tinerețe. Liviu Vârciu cum nu l-ați văzut niciodată. Și el s-a amuzat.

Liviu Vârciu este considerat unul dintre cei mai doriți bărbați din România, dar el a devenit un bărbat de casă, cum se spune, după ce a devenit din nou tată.

Liviu Vârciu cum nu l-ați văzut niciodată. Și el s-a amuzat

Liviu Vârciu avea 21 de ani când a devenit tătic, cânta manele „Eu am crezut”, „Eu îmi distrez nopțile”, „Dragoste inima mea” și „Tu ești jumătatea mea”. Acum, a devenit foarte popular după ce a apărut în mai multe emisiuni.

Cântărețul are acum 39 de ani și se preocupă în continuare de modul cum arată. El a găsit o fotografie din tinerețe și s-a amuzat teribil.

Artistul a scos din cutiuța de amintiri o fotografie de pe vremea în care se afla la începuturile carierei. Tânărul Vârciu purta o cămașă cu mânecă scurtă, pantaloni negri și sandale.

Ce spun internauții despre papucii lui Liviu Vârciu

„Nu cred ca am cântat în papuci”, s-a amuzat Liviu Vârciu, iar reacțiile urmăritorilor săi nu au întârziat să apară.

  • Urmăritorii s-au distrat teribil de autoironia lui Vârciu: „Bine că nu ai avut șosetele alea albe, bune”, i-a scris luptătorul de MMA Cristian Mitrea.
  • „Erau sandale pe căldurile alea era normal. Dacă vrei poți să ti le faci pe comandă, ai poza du-te la cizmar”.
  • „Deci inspirație ai fost tu pentru melodia „Te cunosc după sandale”.
  • „Nu mai sunt în comerț, ultimii au fost ai tăi”, i-au scris alți urmăritori lui Liviu Vârciu.

Advertisement