ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Liviu Vârciu, declarație de dragoste pentru Anda Călin. Ce mesaj i-a transmis, după ce l-a făcut tată a doua oară

Avatar

Publicat

pe

Dorința lui Liviu Vârciu s-a îndeplinit: a devenit tătic de băiat. Iubita lui, Anda Călin, a născut în mare secret, în urmă cu patru zile. De atunci, în casa lor domnește armonia, iar declarațiile de dragoste curg. Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună după ce au devenit părinți.

Liviu Vârciu, declarație de dragoste pentru Anda Călin, după ce l-a făcut tată a doua oară

Liviu Vârciu este în culmea fericirii. Iubita lui a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului și al treilea copil al artistului. Anda a născut un copil perfect sănătos, spre fericirea vedetei, care a declarat, în repetate rânduri, că și-ar dori și un băiat.

„Am zis, m-am tot gândit. L-a întrebat și pe Andrei (n.r Andrei Ștefănescu, de la Alb Negru). Nu știu cum i-a ieșit băiat. Cică să îți lași unghiile de la picioare, să ai aderență la sol. Cum o vrea Dumnezeu. Dacă El are simțul umorului și îmi dă tot fată…Dacă nu fac, înfiez unul și asta e”, spunea, în stilu-i caracteristic, Liviu Vârciu, înainte de a afla că va deveni, în sfârșit, și tată de băiat.

Cea mai mare dorința a sa s-a îndeplinit, iar artistul nu-și mai încape în piele de fericire, lucru care se observă din ultima postare de pe Internet. Prezentatorul de la Antena 1 a făcut publică o fotografie cu iubita lui, alături de o declarație emoționantă de dragoste, scurtă, dar la obiect.

„Te iubesc, Anda Călin!”, a scris vedeta, în dreptul imaginii.

Cei doi, îmbrăcați lejer, au petrecut toată noaptea în compania unor prieteni, semn că sunt extrem de fericiți de noua postură în care i-a pus viața. Cât despre Andra, nimic nu trădează că este mama a doi copii.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *