ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Băiatul pe care Liviu Vârciu l-a crescut, în secret, toată viața. Cum arată acum Mario și de ce vedeta nu l-a prezentat public niciodată!

Avatar

Publicat

pe

Artistul este extrem de atașat de fiul fratelui său decedat. El îl vizitează pe Mario ori de câte ori merge la Constanța. Anul 2009 este, cu siguranță, anul pe care Liviu Vârciu nu îl va uita niciodată. Pe atunci, prezentatorul TV și-a pierdut singurul frate. Ionut Vârciu, pompier la o unitate a Ministerului de Interne din Constanța, a murit la vârsta de 30 de ani, în urma unui tragic accident de mașină.

Și-a condus fratele de 30 de ani pe ultimul drum

Pe atunci s-a spus că tânărul a încercat să ocolească un motociclist și s-a răsturnat într-o curbă. Au urmat momente terifiante pentru întreaga familie. Părinții au leșinat atunci când și-au văzut fiul fără viață pe caldarâm, iar Vârciu a urlat de durere atunci când a aflat vestea de la un prieten, ajuns imediat la fața locului. Bărbatul a fost condus pe ultimul drum de peste 1.000 de colegi și prieteni, iar Liviu Vârciu de abia se putea ține pe picioare, fiind ajutat de Adelina Pestrițu, care la acea vreme îi era parteneră de viață.

A ținut o legătură strânsă cu nepotul său

Ionuț a lăsat în urmă o soție, dar și un băiețel de numai un an. Distrus de durere, a jurat lângă sicriul fratelui său că va avea mereu grijă de Mario și s-a ținut de cuvânt. În toți acești 11 ani, ori de câte ori a mers la Constanța, acolo unde puștiul locuiește, Liviu a mers acasă la Mario, cu care are o relație foarte apropiată. Văduva lui Ionuț Vârciu s-a recăsătorit  și, deși apropiații se așteptau ca prezentatorul să se opună, acesta a avut o reacție surprinzătoare:

“Liviu le-a spus tuturor atunci că Roxana este femeie foarte tânără și că nu este în regulă să rămână singură, cu un copil. Ea are acum alături un bărbat foarte bun, care ține foarte mult la Mario, îl tratează ca pe propriul copil.

Mario a crescut într-un mediu sănătos, a primit o educație frumoasă, este un copil vesel și deștept. Foarte matur pentru vârsta lui. Știe cine este tatăl lui adevărat, știe ce s-a întâmplat. Așa a fost crescut de mic, i s-a spus continuu că tăticul lui este in Ceruri”, a declarat un apropiat al familiei Vârciu, pentru impact.ro

Advertisement